Trener Modrih obećao da se onakav debakl neće ponoviti

'Znam da je Dinamo napravio najgori rezultat u Ligi prvaka pa ove godine nije teško biti bolji.

17.9.2012.
13:26
VOYO logo

Dinamov trener Ante Čačić i dalje uporno ponavlja da ima recept i taktiku kako će ući u susret s Portom, no ne želi ih otkriti. Ne želi reći ni prvih 11 igrača jer tvrdi da ima neke dvojbe.

"Bit ćemo bolji nego prošle godine, imamo iskustvo više. U prošloj godini mogli smo dosta toga naučiti, momčad je na okupu i od Lyona, posljednje utakmice Lige prvaka, nema poraza. U ovoj skupini nema atraktivnih imena kao Barcelona, Real ili Bayern, ali je skupina možda čak i jača od lanjske. No, ja i dalje stojim iza toga da ova momčad neće prosipati bodove, pogotovo ne kod kuće. Mi jednostavno želimo dobar učinak i pokoju premiju u Ligi prvaka", kazao je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tonel, koji je bio igrač Porta, ali je karijeru napravio u Sportingu, nije veseliji zato što Rodrigueza neće biti u sastavu Porta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam znao da ne dolazi, no to ionako nije važno jer dolazi njih 18 ili 19. Dobro znam Porto, 20 godina, i ako jedan vrhunski igrač ode ili ga nema, Porto i dalje ima sjajnu momčad i najbolji je u Portugalu", kazao je Tonel koji se sjajno slaže sa Šimunićem.

"Iskusan je i s njim je lako igrati, k tome je u dobroj formi, profesionalac koji živi football", kazao je Tonel koji je razumio pitanje na hrvatskom i ubacio hrvatsku riječ u svoj engleski govor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obranom je zadovoljan i trener Čačić.

"Veseli me da je Šimunić dohvatio visoku razinu forme, i u Dinamu i u dvije utakmice reprezentacije. On i Tonel naši su stožerni igrači, iskusni i svojim tehničko-taktičkim izvedbama ulijevaju sigurnost momčadi ", dodao je Čačić i odgovorio na pitanje što to nije bilo dobro prošle godine, a bit će ove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prva utakmica s Realom sve nas je prevarila pa smo dalje igrali previše otvorenog garda. Očekivanja su bila velika pa su onda bile velike i frustracije. Znam da je Dinamo napravio najgori rezultat u Ligi prvaka pa ove godine nije teško biti bolji. No, to nas ne zadovoljava, mi želimo bodove."

Čačić ne želi o svom načinu igre kojim će predstaviti Dinamo u Ligi prvaka, no nešto je ipak otkrio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne možemo razmišljati i igrati u HNL-u. Porto je u svim linijama kvalitetan, igra jaču ligu od naše i 90 minuta morat ćemo biti živi, budni i koncentrirani. Moramo dati gol ili dva da bismo izborili dobar rezultat. Imam put za uspjeh i na početku Lige prvaka želim biti neporažen", zaključio je Čačić.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo