Pretužno, a istinito: Izjava Ante Čačića nakon Porta!

'Teško je nakon 3:0 nešto previše suvislo reći, ali ne mogu se oteti dojmu da je ovo najbolje izdanje Dinama u Ligi prvaka, naročito prvih 70 minuta.

21.11.2012.
23:48
VOYO logo

Porto. Stadion Dragao. Gledatelja: 27,603. Sudac: Paolo Tagliavento (Italija).

PORTO (4-3-3): Helton, Mangala - Otamendi - Ba (od 66. Sandro) - Danilo, Moutinho - Defour (od 66. Fernando) - Gonzalez (od 75. Atsu), Varela - Martinez - Rodriguez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DINAMO (4-1-2-3): Kelava, Pivarić - Šimunić - Vida - Vrsaljko, Ademi, Brozović - Kovačić, Čop (od 85. Halilović) - Sammir (od 76. Puljić) - Beqiraj (od 86. Krstanović).

Strijelci: 1:0 - Gonzalez (20), 2:0 - Moutinho (67), 3:0 - Varela (85)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina A Porto - Dinamo 3:0 Dinamo Kijev - PSG 0:2 (Lavezzi 45, 52)

Redoslijed: Porto 13, PSG 12, Dinamo Kijev 4, Dinamo 0. Nakon petog uzastopnog ovosezonskog poraza u Ligi prvaka kod Porta (3:0) trener Dinama Ante Čačić je teško izašao pred novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je nakon 3:0 nešto previše suvislo reći, ali ne mogu se oteti dojmu da je ovo najbolje izdanje Dinama u Ligi prvaka, naročito prvih 70 minuta. Dobro smo parirali domaćinu, imali smo dosta situacija da dođemo do gola, ali sigurno da je Porto bolja momčad, to su na kraju pokazali i iskoristili su sve naše slabosti. Momčad je dobar dio utakmice izgledala kao prava momčad, falio nam je taj pogodak, da je došlo do toga vjerojatno bi situacija na terenu bila drugačija", prenosi Čačićeve riječi Dinamova službena stranica.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=eLfM0VVvD9jItooE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sammir je bio najbliže pogotku, pogodio je vratnicu...

"Pucao sam, gađao drugi kut i pogodio, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Imali smo poslije još nekoliko prilika, no niti to nismo pretvorili u golove, a Porto je predobra momčad da to ne bi znali kazniti", izjavio je Sammir, a Beqiraj dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Baš nam ništa neće ući. Što reći? Čak i kada smo savladali vratara onda se pojavi stativa ili neki drugi igrač izbije s crte. Jednostavno nije lopta htjela u gol, a oni su zabijali svoje prilike; ma čak i poluprilike. Tako je to u Ligi prvaka, a mi moramo biti pozitivni jer smo odigrali dobru utakmicu, iako to rezultat ne pokazuje", kazao je Beqiraj, a Kelava zaključio:

"Znali smo da će biti teško, dali smo sve od sebe, ali jednostavno su oni bolja momčad od nas. Ne možemo si ništa predbaciti jer smo odigrali dobru utakmicu, imali odlične prilike i kvalitetno parirali domaćinima, ali na koncu je ipak presudila njihova kvaliteta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo