Modri zbunjeni: 'Stvarno ne znam što nam se događa'

'Nismo očekivali da ćemo tako rano primiti gol, a kada smo ga primili, srušila nam se koncepcija.

3.10.2012.
23:42
VOYO logo

Iako je najavljivao pobjedu u Kijevu i prvi milijun eura zbog tri boda, trener DinamaAnte Čačić je na Olimpijskom stadionu doživio i drugi poraz u Ligi prvaka (Dinamov ukupno osmi zaredom).

"Domaćin je zasluženo pobijedio. Nismo očekivali da ćemo tako rano primiti gol, a kada smo ga primili, srušila nam se koncepcija. Napravili smo grešku i primili gol. Mislim da smo čak i dobro igrali nakon tog pogotka. Uspostavili smo sasvim korektnu igru i bilo je par situacija iz kojih smo mogli biti učinkovitiji. Nismo bili i uslijedila je kazna i drugi gol. Ono što je dobro je to da drugo poluvrijeme nismo izgubili, da momčad nije potonula, da smo i dalje težili tome da smanjimo rezultat, ali na kraju moramo biti iskreni i reći da se radi o očitoj razlici u kvaliteti na određenim pozicijama. Još jednom napominjem da u nastavku nismo izgubili glavu, u tome smo uspjeli i zbog toga sam zadovoljan", izjavio je trener Dinama Ante Čačić, a napadač Duje Čop nije imao odgovor na pitanje zašto je Dinamo u zadnje tri utakmice primio vrlo rane pogotke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=LxlnWFEKqK64oRpw

"Stvarno ne znam što nam se događa, ne znam zašto ne uđemo u utakmicu koncentrirani, pogotovo zato što znamo da nam se i u zadnje dvije utakmice dogodila takva greška. Totalno nas je poremetio taj prvi gol, srušio nam je planove i taktiku, sve je palo u vodu. Da smo izdržali bez pogotka prvih deset minuta, mislim da bi uspjeli bolje parirati. Šteta, probat ćemo ispraviti greške u sljedećim utakmicama. Ovo nam je sve škola", kazao je Čop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećoj utakmici će 'nered' raditi Zlatan Ibrahimović.

"Svaka utakmica je neka nova priča, za očekivati je da ćemo greške svesti na minimum i, nadam se, biti učinkovitiji", zaključio je Čačić.

Niko Kranjčar nije ni došao u priliku da ne slavi pogodak protiv svog bivšeg kluba. Hrvatskog veznjaka trener Blohin izvadio je na poluvremenu, kada je već počeo zatvarati utakmicu.

"Odlično smo otvorili susret, to nam je pomoglo. Dinamo je jako dobro čuvao loptu u prvom dijelu, mi smo stvarali šanse. Vidi se napredak u Dinamovoj igri. Mi smo znali da tempom i agresijom možemo dobiti utakmicu, plavi su pokazali da su igrači iz njihove škole tehnički kvalitetni i vješti. Drugo poluvrijeme smo se svjesno i planski povukli, prijetili smo iz kontri, digli zadnju liniju", izjavio je Kranjčar nakon susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo Kijev - Dinamo Zagreb 2:0 (Gusev 3, Pivarić 33-ag) Porto - PSG 1:0 (Rodriguez 83)

Redoslijed: 1. Porto 6 2. PSG 3 3. Dinamo Kijev 3 4. Dinamo Zagreb 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo