DIPLOMAT S MAKSIMIRA / Ante Čačić nahvalio Hajduk pa odgovorio na pitanje tko je bolji igrač Oršić ili Livaja

Image
Foto: RTL

Osvrnuo se strateg Modrih i na sjajan ulazak u prvenstvo koji je ostvario sa svojim klubom

16.9.2022.
19:00
RTL
VOYO logo

Ante Čačić je krajem prošle sezone preuzeo Dinamo u teškoj situaciju i usprkos negostoljubivom dočeku koji su mu priuštili mediji i navijači zagrebačkog kluba uspio Modre dovesti do titule. U sličnom je stilu nastavio i u novoj sezoni pa je prvo uzeo Superkup, a potom u prvoj četvrtini prvenstva došao do 25 od 27 mogućih bodova pobijedivši dominantno u sva tri derbija. Kao šlag na tortu je došao plasman u Ligu prvaka, a trešnja na vrhu je pobjeda protiv Chelsea na Maksimiru u 1. kolu.
Danas malo tko govori o odlasku Čačića s klupe kluba s Maksimira, a bivši izbornik mirno plovi.

Danas se u razgovoru za Media servis osvrnuo na to što ga nisu baš svi dobro primili kada je preuzimao klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SENZACIJA /

Veliko slavlje Dinamovih igrača nakon pobjede protiv Chelseaja: Čarobna maksimirska noć

Image
SENZACIJA /

Veliko slavlje Dinamovih igrača nakon pobjede protiv Chelseaja: Čarobna maksimirska noć

'Nadam se da ću s Dinamom napraviti ono što 'plavi puk' očekuje'

"Dosta vaših mladih kolega mene i ne poznaje. Nisam ja bio samo trener u Dinamu i u reprezentaciji. Percepcija se napravila na osnovu neistina. Vaši mladi kolege su to gajili i podržavali, puno toga ne stoji, ali za to treba puno više vremena da se to objasni i demantira. Usredotočen sam i ponosan na svoj posao i na ono što sam učinio. Iako sam u godinama, još sam uvijek ambiciozan. Nadam se da ću s Dinamom napraviti ono što 'plavi puk' očekuje, a to je da osvojimo prvenstvo i prezentiramo Dinamo u Europi što je bolje moguće", kazao je smireni Ante Čačić.

Osvrnuo se strateg Modrih i na sjajan ulazak u prvenstvo koji je ostvario sa svojim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Livaja je klasan igrač'

"Uspjeli smo napraviti divan rezultat ali prvenstvo nije ni izdaleka gotovo", počeo je Čačić pa onda iskoristio priliku nahvaliti najveće rivale.

"Hajduk s pravom gaji ambicije da osvoji naslov i mislim da u posljednjih 10-15 godina nikad nije bio kvalitetniji. Imaju fantastično okruženje i veliku podršku svojih navijača. Borba za tron hrvatskog prvenstva vodit će se do samog kraja", ponovio je svoju konstataciju izrečenu prije tjedan dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovorio je bivši izbornik hrvatske reprezentacije i na uvijek aktualno pitanje – tko je bolji Marko Livaja ili Mislav Oršić?

"Ne bih uspoređivao ta dva igrača jer obojica su izvanredna. Livaja je klasan igrač na kojem počiva igra Hajduka. Oršić je drugačiji tip nogometaša, ubojitiji i s više golova, za razliku od Livaje koji kreira, priprema i svaki je na svoj način odličan", diplomatski je Čačić umotao svoj odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo