ČAČIĆ ISPRAVIO NEPRAVDU PREMA ZADARSKOM BOMBARDERU: / 'Odličan je osjećaj biti dio Vatrenih'

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se, bez Ivana Rakitića, za akciju Island. Ante Čačić nije svoje izabranike dugo zadržao u Zagrebu, najbolji hrvatski nogometaši odmah su krenuli u Sv.

5.6.2017.
11:55
PIXSELL
VOYO logo

"Odličan je osjećaj konačno biti dio reprezentacije. Ova je generacija zaista vrlo snažna, rekao bih možda i najbolja ikad. Odlično je popunjena na mojoj poziciji, ali i svim drugim mjestima u momčadi. No, sretan sam da je konačno došlo moje vrijeme" rekao je Ivan Santini za Goal.com, pa nastavio:

Neugodni Island

"Meksiko? Došli smo u Los Angeles rasterećeno, zaigrali bez ikakvih briga. Puno je momaka prvi put bilo na drugom kontinentu, ali dali smo sve od sebe i to nam se vratilo na najbolji mogući način. Nismo previše očekivali od tog dvoboja, no bili smo pošteni i sve je ispalo kako treba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Santini je kazao kako je Island vrlo nezgodan suparnik, pogotovo na domaćem terenu. Ali, napadač Caena kazao je i kako Hrvatska ima kvalitetu i vjeruje da ćemo se s Islanda vratiti s pobjedom."

Bliži se početak prijelaznog roka, ali Santini, koji je konačno svojim sjajnim partijama prisilio izbornika Antu Čačića da ga pozove u reprezentaciju. Čačić je dosta dugo ignorirao Santinija. No, nakon sezone u kojoj je "zadarski bombarder" za spomenutog francuskog prvoligaša zabio ukupno 18 golova uz dva dodavanja za gol u svim natjecanjima, poziv je došao za okupljanje za prijateljski sraz protiv Meksika u Los Angelesu (iznenađujuća pobjeda kombiniranih Vatrenih 2-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Franko Andrijašević po prvi puta u reprezentaciji na pravi način

"Iskreno, sada uopće na razmišljam o Caenu, na pameti mi je samo utakmica s Islandom. Gotova je klupska sezona, ne želim uoči ovako važne utakmice misli trošiti na takve stvari. Samo reprezentacija, a onda ćemo kasnije vidjeti što će biti s klubom" završio je Santini.

Franko Andrijašević proteklih je dana mnogo slavio, a sada stigao na novo reprezentativno okupljanje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Haha, sve je dobro. Imao sam tri slobodna dana, uspio se kvalitetno odmoriti. Evo, prvi put sam u reprezentaciji na pravi način, veselim se ovom pozivu. Island? Moramo napraviti dobru analizu njihove momčadi, a onda bi sve trebalo biti dobro. Baš kao što je to bilo i u onoj zagrebačkoj utakmici. Moje ambicije? Ma polako, presretan sam što sam ovdje. A sada se želim bez pritiska pokušati izboriti za neku važniju ulogu, doći među 18-ak igrača na koje izbornik stalno računa" rekao je Franko Andrijašević, pa dodao:

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

OKUPLJANJE VATRENIH U ZAGREBU: Počinje 'akcija Island'

Rog istaknuo važnost utakmice

"Odlazak iz Rijeke? Puno se toga priča, što je i normalno nakon ovakve sezone koju smo imali u Rijeci. Vidjet ćemo što će se dogoditi, sve će biti odrađeno u dogovoru mene i kluba, kako god bude."

Riječ je dobio i Marko Rog:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekivanja su identična kao i prije prve utakmice s Islandom, bolja smo momčad, to želimo potvrditi i na terenu. Svi znamo koliko su nam važni ovi bodovi na putu prema Rusiji" poručio je Marko Rog.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo