UGROŽEN JE EURO / Treba li Dalić ostati ili Vatrenima treba svježa krv na 'vrućoj' izborničkoj klupi? Recite nam u anketi!

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Neočekivani porazi od Turske i Walesa doveli su Vatrene u velike probleme

16.10.2023.
8:42
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjeljnom je susretu skupine D kvalifikacija za odlazak na EURO 2024. izgubila na gostovanju kod Walesa u Cardiffu sa 1-2 (0-0) te tako stigla u nezavidnu poziciju uoči posljednja dva kola koja će se igrati u studenome.

''Ja sam krivac, preuzet ću krivnju kao i uvijek'', kazao je nakon utakmice izbornik Zlatko Dalić, a priznao je i kako je Hrvatska u posljednje dvije utakmice izgledala jalovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić je nedavno i produžio ugovor s HNS-om do 2026. godine, ali nakon dva vezana poraza mnogima su se počeli iznad glave pojavljivati upitnici. Što sada, treba li Daliću pružiti mir i ostaviti ga za Armeniju i Latviju ili Vatrenima treba svježa krv, novi izbornik koji će donijeti pozitivan šok?

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Ovo je prvi put nakon točno deset godina kada smo izgubili dvije utakmice zaredom u kvalifikacijama. Nakon debakla protiv Škotske u listopadu 2013. godine, "u avionu" je smijenjen Igor Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njegovo mjesto došao je Niko Kovač i u "baražu" protiv Islanda nas odveo u Brazil, gdje smo ispali u skupini.

Naravno, treba kazati kako Vatreni u ovom ciklusu nisu imali sreće s rosterom, gotovo cijeli napad izostao je zbog ozljeda, a nije to prvi put da pod Dalićem ''kašljucaju''. Međutim, svaki put naša se reprezentativna vrsta digla iz velikih problema i pokazala da je najbolja kada je najteže. U svakom slučaju, to najteže ponovno nas očekuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo