[ANKETA] TREBA LI DALIĆ OSTATI? / Hrvatska je ponovno bila lepršava, sjajna. Dovoljno da ne tražimo novog izbornika?

Image
Foto: PIXSELL

Istina, riječ je o jednoj utakmici, ali i utakmici koja nije nudila popravni, a koju su nogometaši hrvatske reprezentacije, posebice u drugom poluvremenu, odradili na odličan način.

10.10.2017.
11:56
PIXSELL
VOYO logo

Je li u pitanju samo 'šok terapija' nakon smjene izbornika ili dokaz da je Ante Čačić griješio iz utakmice u utakmicu - što bi bio i krunski dokaz pogrešne procjene vodstva Hrvatskog nogometnog saveza nakon gotovo uprskanih šansi za plasman na Svjetsko prvenstvo – ili je možda sve argument da za ovu akciju izabrani Zlatko Dalić ima znanje, ideju i sredstva kako sve prenijeti na igrače, vidjet će se nakon novog kruga utakmica. Onih koje, baš kao što je to slučaj bio s ovom u Kijevu, otvaraju vrata Svjetskog prvenstva.

Image
BRAVO VATRENI, HRVATSKA IDE U DODATNE KVALIFIKACIJE ZA SP: /

Fenomenalni Andrej Kramarić nas je odveo do velike pobjede u Kijevu!

Image
BRAVO VATRENI, HRVATSKA IDE U DODATNE KVALIFIKACIJE ZA SP: /

Fenomenalni Andrej Kramarić nas je odveo do velike pobjede u Kijevu!

Također, postoji i opcija prema kojoj za to prilike neće biti jer niti sam Dalić nije siguran je li svoj posao na klupi reprezentacije već odradio, odnosno hoće li mu biti ukazano povjerenje u smislu trajnijeg angažmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegove izjave po završetku utakmice kazivale su da niti on ne zna što mu donosi sutra, a i sam je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker izjavio da o tome Izvršni odbor tek treba razgovarati.

Treba naglasiti da su Dalićeve trenerske reference bile poznate i od prije, a za razliku od izjava bivšeg izbornika iz kojih se nije dalo iščitati previše, njegova o prepoznavanju pozicija s kojih prijeti najveća opasnost od Ukrajine, promjena mjesta i izbacivanje pojedinaca koji su iznijeli dosadašnje utakmice, uostalom i konačna nagrada u vidu dva gola dosad (pre)malo korištenog Andreja Kramarića, uobičajeno odlični Luka Modrić, u potpunosti razbuđeni Ivan Rakitić i tako redom... možda i mijenjaju mišljenje javnosti koja mu nakon Čačićeve smjene nije bila sklona. Robert Prosinečki bio je želja većine, u ponedjeljak je tvrdio da treba pohitati po i dok je sve obavijeno velom neznanja po tom pitanju, mi tražimo Vaše mišljenje i sud je li Dalić zaslužio ostati na mjestu izbornika ili ta pozicija treba pripasti nekome drugome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo