ČAČIĆU ODBROJANI DANI? / 'Ne strahujem od poteza HNS-a, znam što sada slijedi'

Image
Foto: Pixell

Remi hrvatske nogometne reprezentacije protiv Finske dovelo je u pitanje plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

7.10.2017.
8:38
Pixell
VOYO logo

Vatreni sada imaju dva boda manje od vodećeg Islanda te će se u direktnom obračunu s Ukrajinom u Kijevu boriti za drugo mjesto. Osim u slučaju da Kosovo napravi senzaciju i ne izgubio od Islanda, onda Vatreni imaju šanse za izravan plasman.

Image
KAPETAN O RASPADU U REPREZENTACIJI: /

'Jesmo li mi igrači uz izbornika Čačića? A što da sad radimo!?'

Image
KAPETAN O RASPADU U REPREZENTACIJI: /

'Jesmo li mi igrači uz izbornika Čačića? A što da sad radimo!?'

No, to su samo kombinacije, a izabranici Ante Čačića sada moraju pokazati karakter i u kijevskom grotlu još jednom dati sve od sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Poslije remija u petak navečer s tribina su navijači tražili ostavku izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je bila jedna od tema na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada momčad ne igra na željenoj razini, normalno je da navijači izraze nezadovoljstvo i ne možemo se na to žaliti. Ljudi koji plate ulaznicu imaju pravo poručiti sve što je u civilizacijskom duhu. Štoviše, mislim da je dekor bio dobar, a navijanje korektno. Imali smo dobre uvjete na travnjaku te zahvaljujemo HNK Rijeci i svim našim domaćinima, imali smo sve potrebno za dobar rezultat. Ne strahujem od poteza HNS-a, znam da se poslije svakog lošijeg rezultata analiziraju razlozi i to je sastavni dio mog posla", poručio je Čačić.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je i kako raspoloženje ne može biti dobro jer su očekivanja bila drugačija.

"Nažalost, nismo uspjeli uknjižiti željena tri boda. No, sve dok postoji nada, treba vjerovati. Moramo se što je moguće prije rekuperirati te učiniti sve kako bismo u Ukrajini izvukli barem bod koji bi nam omogućio plasman u doigravanje. Opet, čak i da smo danas pobijedili, morali bismo u Ukrajini uzeti najmanje bod. Najveći je problem što više ne ovisimo sami o sebi", smatra izbornik i nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Unatoč tome što su se gosti kvalitetno i disciplinirano branili, odigrali smo dobrih 60 minuta. Igrali smo na suparničkoj polovici, pokazali želju i nastojanje, imali smo pokušaja. Međutim, to smo zanemarili nakon postignutog pogotka, ispustili smo konce iz ruku i doveli se u situaciju da je Finska stvorila šansu iz preskakanja igre", rekao je Čačić, kojem su na ovom okupljanju probleme predstavljale brojne ozljede.

"Znamo koliko smo poteškoća imali i prije utakmice, a onda su nam se za vrijeme utakmice ozlijedila još dvojica, Brozović i Mandžukić, a kad se Mandžukić požali na bol, zna biti ozbiljno. Sutra ćemo vidjeti kakve će biti reakcije i pokušat ćemo se skupiti za ono što moramo napraviti u Ukrajini", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo