[ANKETA] DVOJICA VATRENIH VODE NEOBIČNU BITKU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: / Da vidimo. Što kažete koji je od njih bolji?

Image
Foto: Profimedia, Alamy

Što najelitniji razred talijanskog nogometa ima zajedničko s Hollywoodom?

19.11.2019.
22:43
Profimedia, Alamy
VOYO logo

Poprilično nesvakidašnja rasprava vodi se na službenom Twitter profilu talijanske Serie A, a glavna tema ove debate su hrvatski reprezentativci Marcelo Brozović iz milanskog Intera i Milan Badelj iz Fiorentine.

Pa ovako, administratori Twitter-profila Serie A zapitali su se što najelitniji razred talijanskog nogometa ima zajedničko s Hollywoodom i onda su umjesto odgovora postavili sliku Marcela Brozovića uz titulu najboljeg "registe", odnosno redatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Regista" je u principu dubinski playmaker, nogometaš koji posjeduje jake organizacijske vještine, odlično se prilagođava svim situacijama u utakmici, a operira na povučenoj poziciji u veznoj liniji, uglavnom sa svoje polovice. Prema njihovi sudu najbolji na toj poziciji je Marcelo Brozović i zaista je teško ne složiti se s njima jer Hrvat je doista jedan od najboljih na svijetu u svom poslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko je najbolji?

Međutim, u komentarima na ovu objavu prva se javila Fiorentina i odmah je ponudila svoje mišljenje, i ustvrdila kako je najbolji ipak, Brozovićev suigrač iz reprezentacije, a njihov "regista", Milan Badelj.

Kasnije su se neki još javili s opaskom kako je tu ipak prvo ime Juventusov Miralem Pjanić, a nas, eto, zanima što vi mislite je li najbolji "regista" Brozović, Badelj, 'ajde Pjanić ili netko četvrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo