Otkrivena Realova 'tajna': 'Sve je praktički dogovoreno'

Ukrajinski nogometaš Anatolij Timoščuk otkrio je ruskim medijima da će Jupp Heynckes, aktualni trener minhenskog Bayerna na odlasku, preuzeti klupu madridskog Reala ovoga ljeta.

30.5.2013.
18:47
VOYO logo

"Šanse su 99 posto! Sve je praktički dogovoreno i samo si trebaju stisnuti ruku", tvrdi ukrajinski nogometaš, koji, baš kao i Heynckes, vjerojatno napušta klub ovoga ljeta.

Pred Heynckesom je ove subote posljednja utakmica na klupi minhenskog diva, s kojim se već okitio naslovom prvaka u Njemačkoj i naslovom prvaka Europe. Treću titulu Bayern će loviti u njemačkom kupu protiv Stuttgarta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nakon subotnje utakmice Heynckes odstupa s klupe Bayerna, a na njegovo mjesto sjeda bivši trener Barcelone Pep Guardiola. Klupa Reala ostat će upražnjena nakon posljednje utakmice predstojećeg vikenda, kada svoje mjesto nakon tri sezone napušta Jose Mourinhoi odlazi u Chelsea.

Heynckes je poznato i drago lice na Santiago Bernabeu jer je 20. svibnja 1998. godine u Amsterdamu osvojio Ligu prvaka. Tada je za Kraljevski klub igrao i Davor Šuker te odigrao posljednju minutu susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jesam li to zamjerio Juppu? Nisam. On je imao svoju viziju, dao je prednost Mijatoviću i Morientesu i pogodio. Peđa je postigao vrhunski pogodak, a Real je nakon 32 godine čekanja vratio europski naslov. Tih dana pokrenuli smo Madrid, i ponosim se što sam bio dio toga", izjavio je nedavno Šuker za Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo