ULAZI U PUNI TRENING

ALLEGRI NES(P)RETNOM IZJAVOM IZNENADIO I PJACU: Vatreni se vratio treninzima nakon duge pauze

Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca u četvrtak se vratio treninzima nakon ozljede napuknuća lisne kosti, javlja Goal.com.

Nakon skoro dva mjeseca pauze (preskočio je i reprezentativne nastupe protiv Kosova, Finske, Islanda i Sjeverne Irske), krilni napadač ponovno je sa momčadi počeo trenirati, što je suprotno najavama trenera Juventusa Massimilliana Allegrija koji je nakon susreta sa Sevillom i rutinske pobjede 3-1 u utorak na Sanchez Pizjuanu poslao poprilično zabrinjavajuću pobjedu.

Naime, strateg Stare dame kazao je kako Pjace neće biti još dugo. Ta izjava ispala je pomalo nes(p)retna, a iznenadila je i samog Pjacu. Allegri je vjerojatno mislio kako ga dugo neće biti u top formi, a ne kako ga dugo neće biti na travnjacima.

Massimilano Allegri
Massimilano AllegriFoto: AFP

ZABRINJAVAJUĆA ALLEGRIJEVA PORUKA: ‘Pjace neće biti još dugo’

Goal.com piše i kako je Pjaca danas još trčkarao sam, no sutra ulazi u puni trening s ostatkom momčadi. Hrvatski reprezentativac posljednje je minute upisao 2. listopada u pobjedi (3:0) kod Empolija, a nakon toga zaradio neugodnu ozljedu. Očekuje se kako će Pjaca do kraja kalendarske godine nastupiti u nekim susretima za Juve i sakupiti koju minutu.

Povratak na Net.hr