PROROČANSKE RIJEČI / Fergusonova davna usporedba Messija i Ronalda opet je izbila na površinu: 'Nisam siguran da bi on to mogao napraviti'

Image

Argentinac je loše ušao u novu sezonu, za razliku od Portugalca

20.9.2021.
14:01
VOYO logo

Prvo Lionel Messi, a nakon njega Cristiano Ronaldo, šokirali su nogometnu javnost nakon što su ovog ljeta promijenili klubove. Argentinac je morao napustiti Barcelonu te je prešao u PSG, dok je Portugalac sam zatražio odlazak iz Juventusa pa se poslije 12 godina vratio u Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim promjena je za sada bolje sjela Ronaldu. Nakon prva tri nastupa ima iza sebe četiri gola, dok Messi za sada nije upisao niti jedan. Štoviše, nije upisao niti jednu asistenciju, a nakon ovog vikenda pali su i zanimljivi komentari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Farmerska liga

"Messi nije uspio zabiti gol u svojoj trećoj utakmici u 'farmerskoj ligi' dok je Ronaldo dao već tri u najtežoj ligi na svijetu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ovakav njegov početak u PSG-u neke je podsjetio na riječi slavnog Alexa Fergusona iz 2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnogi ljudi smatraju da je Messi najbolji na svijetu. I imaju pravo to reći. Ali kad razmišljam o Ronaldu... Ronaldo može igrati za Millwall, QPR, Doncaster Rovers ili bilo koga i opet bi zabio hat-trick. Nisam siguran da bi Messi to mogao...Ronaldo igra s obje noge, brz je, dobar u zraku i hrabar. Da, naravno, i Messi je hrabar. Ali ja jednostavno mislim da je Messi igrač za Barcelonu", rekao je svojedobno Ferguson.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo