PROROČANSKE RIJEČI / Fergusonova davna usporedba Messija i Ronalda opet je izbila na površinu: 'Nisam siguran da bi on to mogao napraviti'

Argentinac je loše ušao u novu sezonu, za razliku od Portugalca

20.9.2021.
14:01
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prvo Lionel Messi, a nakon njega Cristiano Ronaldo, šokirali su nogometnu javnost nakon što su ovog ljeta promijenili klubove. Argentinac je morao napustiti Barcelonu te je prešao u PSG, dok je Portugalac sam zatražio odlazak iz Juventusa pa se poslije 12 godina vratio u Manchester United.

Međutim promjena je za sada bolje sjela Ronaldu. Nakon prva tri nastupa ima iza sebe četiri gola, dok Messi za sada nije upisao niti jedan. Štoviše, nije upisao niti jednu asistenciju, a nakon ovog vikenda pali su i zanimljivi komentari.

Farmerska liga

"Messi nije uspio zabiti gol u svojoj trećoj utakmici u 'farmerskoj ligi' dok je Ronaldo dao već tri u najtežoj ligi na svijetu."

A ovakav njegov početak u PSG-u neke je podsjetio na riječi slavnog Alexa Fergusona iz 2015. godine.

"Mnogi ljudi smatraju da je Messi najbolji na svijetu. I imaju pravo to reći. Ali kad razmišljam o Ronaldu... Ronaldo može igrati za Millwall, QPR, Doncaster Rovers ili bilo koga i opet bi zabio hat-trick. Nisam siguran da bi Messi to mogao...Ronaldo igra s obje noge, brz je, dobar u zraku i hrabar. Da, naravno, i Messi je hrabar. Ali ja jednostavno mislim da je Messi igrač za Barcelonu", rekao je svojedobno Ferguson.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali