ALEX FERGUSON JE U KOMI I BORI SE ZA ŽIVOT: / Pojavile se najnovije informacije o slavnom treneru; Beckham poslao emotivnu poruku svom šefu

Image
Foto: AFP

Sir Alex Ferguson bori se za život

6.5.2018.
12:05
AFP
VOYO logo

Slavni bivši nogometni trener Sir Alex Ferguson bori se za život u Salford Royal bolnici. Jedan od najboljih stratega u povijesti ove igre iznenada je u subotu nakon 21 sat dobio izljev krvi u mozgu te je odmah operiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagađa se kako je kod Sir Alexa došlo do subarahnoidnog krvarenja u mozak što je najčešće posljedica puknuća aneurizme.

Radi se o iznimno kompliciranoj situaciji. I teškoj... Prema najnovnijim informacijama koji dolaze iz Engleske, Ferguson je u komi i stanje je teško. Britanski tabloid The Sun javlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fergie je u komi i bori se za život u jedinici intenzivne njege".

Image
Image

'Krvarenje na mozgu'

"Ferguson je u ekstremno ozbiljnom stanju i njegova obitelj je izuzetno zabrinuta", kazao je neimenovani izvor za The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan britanski tabloid Mirror javio je još prije kako se Alex Ferguson nalazio u induciranoj komi... inače, inducirana koma normalno je stanje za pacijente kod ovakvih slučajeva.

Ugledni Guardian, pak, u svojim najnovijem pisanju od jutros, dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sir Alex Ferguson u ozbiljnom je zdravstvenom u bolnici nakon što je u subotu doživio moždani udar. Bivši menadžer Manchester Uniteda podvrgnut je hitnoj operaciji zbog krvarenja na mozgu. United, klub koji je uspio gotovo 27 godina dok se ne povukao u 2013., objavio je izjavu: 'Sir Alex Ferguson danas je podvrgnut hitnoj operaciji zbog krvarenja u mozgu. Postupak je prošao vrlo dobro, ali mu je potrebno intenzivno skrb za optimizaciju oporavka. Njegova obitelj traži privatnost u ovom slučaju".

'Stiglo na tisuće poruka podrške'

Od trenutka kada je Ferguson hitno prevezen u bolnicu iz svoga doma u Chesheiru, stiglo je na tisuće poruka podrške čovjeku koji je zadužio otočki, ali i svjetski nogomet. Ne treba trošiti riječi na nogometni lik i djelo velikog Fergusona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

David Beckham poslao je bivšem šefu možda i najemotivniju poruku od svih. Na Instagramu je objavio sliku na kojoj kao tinejdžer potpisuje ugovor s Unitedom, dok pored stoji upravo njegov nogometni otac Alex Ferguson:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nastavite se boriti, šefe. Šaljem molitve i ljubav Cathy i cijeloj obitelji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo