Halilović preduhitrio Dinamo: Pogledajte što je objavio usred noći

Nakon što je ostvario san mnogih nogometaša, Alen Halilović je i prije Dinama i Barcelone usred noći potvrdio svoj transfer u redove katalonskog velikana.

28.2.2014.
9:04
VOYO logo

Podsjetimo, nakon što je El Mundo Deportivo doznao kako je Zdravko Mamić boravio u Madridu, što je odmah navelo na sumnju da Dinamo pregovara s Madriđanima oko Halilovića, predstavnici Barçe, brže-bolje, pohitali su u Zagreb.

Raul Sanllehi i Andoni Zubizarreta stigli u četvrtak ujutro u Maksimir kako bi obavili posljednje pregovore s braćom Mamić i Alenovim roditeljima kao zastupnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je transfer gotov, potvrdio je i sam Alen Halilović koji je oko dva ujutro na društvenoj mreži objavio fotografiju uz koju je napisao:

"Hvala Dinamu na svemu. On je moj prvi klub i najveća ljubav. Sada je vrijeme za Barcelonu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema nekim informacijama Dinamo će od transfera ukupno dobiti oko 15 milijuna eura. Halilović će potpisati ugovor na pet godina, a u Barcelonu će preseliti u lipnju kada postane punoljetan, tvrdi Mundo Deportivo.

"Sretno u Barci Alene. Šteta što nikad nisi zaigrao u Dinamu kojeg se stariji sjećaju, a mlađi će tek doživjeti. Sretno u klubu u kojem svi članovi biraju predsjednika i nema nedodirljivih...ko zna možda se jednom vratiš i u takav Dinamo", poručili su Haliloviću navijači iz građanske inicijative Zajedno za Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo