'Evo, vidjeli ste što je Halilović u stanju napraviti!'

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac uspio je doskočiti zabrani UEFA-e, koja je zbog sigurnosnih razloga zabranila održavanje prijateljske utakmice Hrvatske i Zrinjskog u Mostaru.

29.5.2013.
9:46
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija, koja je na pripremama u Međugorju uoči kvalifikacijske utakmice sa Škotskom 7. lipnja, ipak će zaigrati u Mostaru, ali na otvorenom treningu u petak.

"Održat ćemo otvoreni trening. S druge strane neće biti Zrinjski, moramo poštovati ono što je određeno. Idemo napraviti trening za naše navijače", najavio je Štimac za Večernji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni su zapravo na pravoj turneji po Hercegovini, pa će tako, nakon Međugorja i Mostara, u subotu zaigrati u Širokom Brijegu.

U utorak je bilo zanimljivo na treningu u Međugorju. Štimac je podijelio momčad, pa su tako na jednoj strani igrali Tomić, Lovren, Šimunić, Halilović, Kovačić, Badelj, Iličević, Tomasov i Kranjčar, a na drugoj Krešić, Vrsaljko, Jedvaj, Pavlović, Vida, Ademi, Perišić, Milić i Jelavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šimunićeva momčad pobijedila je 2:1, a prvi put je za reprezentaciju, iako na treningu, zabio debitant Alen Halilović, i to ljevicom u rašlje. Gol je bio tako lijep da je zapljeskao i Štimac povikavši: "Bravo, Alene!"

Halilović je 'skuhao' i drugi gol za pobjednike podvalivši loptu petom za Badelja. Na drugoj strani zabio je Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi gol postigao je Halilović, a drugi Badelj nakon što ga je Halilović uposlio petom.

"S razlogom sam ga pohvalio, vidjeli ste što je u stanju napraviti", kratko je komentirao zadovoljni izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ostali novaci, uz Halilovića, dobro su se snašli, Jedvaj, Milić...

"Njima sam novi samo ja, sve drugo im je poznato. Najveći broj igrača je iz Hajduka i Dinama, samo su režim i lica stručnog stožera za njih novost. A dao sam im jasnu poruku, ovdje su, osim da se naviknu na moj režim rada i atmosferu koju kreiramo, da na terenu zasluže mjesto u prvih jedanaest bez obzira na godine", zaključio je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo