Napokon! 16-godišnje čudo od djeteta odlučilo za koga će igrati!

Igor Štimac u četvrtak je objavio popis kandidata na koje računa za utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Škotske. Na Maksimiru će 7.

23.5.2013.
14:04
VOYO logo

Hrvatska će 7. lipnja igrati vrlo važan kvalifikacijski ogled sa Škotskom, a tri dana poslije Vatrenima slijedi i prijateljska utakmica s Portugalom u Ženevi.

Prije toga naši će nogometaši na mini pripreme u Međugorje, a prvi će puta s njima biti i najveća nada hrvatskog nogometa, Alen Halilović, koji je nakon dugo dvoumljenja između hrvatske i bosanskohercegovačke reprezentacije odabrao - Vatrene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da sam presretan, oduševljen i ponosan što sam dobio poziv izbornika Štimca. Ovo mi je veliko priznanje, poticaj za dalje, ali i golemi motiv za daljnji rad i napredovanje. Puno se pisalo o tome za koga ću igrati, ali kod mene nije bilo dvojbe; uostalom, igrao sam i za sve mlađe selekcije Hrvatske. Mlad sam, počelo se o tome pisati kada sam tek počeo trenirati s prvom momčadi i odmah sam rekao da ne želim o tome pričati te da će sve biti jasno kada dođe vrijeme", objasnio je Halilović za službenu stranicu Dinama.

specijal-201104110410004-Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo