nove kazne na vidiku / Alarmantne glasine iz HNS-a: Torcida se sprema prekinuti susret Hrvatske i Kosova?

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Podsjetimo, zbog navijačkih nereda na utakmici Eura protiv Češke, Hrvatska je kažnjena sa 100.000 eura i dvije domaće utakmice pred praznim tribinama

5.10.2016.
10:28
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Dan uoči drugog kola kvalifikacija za SP u Rusiji, u kojem će snage odmjeriti reprezentacije Kosova i Hrvatske, pojavile su se uznemirujuće informacije prema kojima bi moglo doći do novih navijačkih nereda s naše strane, pišu Sportske Novosti

"Nisu to glasine, već informacije koje skupljamo s raznih strana, operativnim radom te iz drugih izvora. Pa kad se potvrde s više mjesta šaljemo ih organizatorima. Imamo svakakvih informacija za Albaniju i Finsku, što su spinovi, a što istina tek će se vidjeti", rekao je za SportskeMiroslav Marković, povjerenik za sigurnost HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bismo izlazili s detaljima van da ne ugrozimo rad policije, ako svatko odradi posao bit će sve u redu. Mi smo za hrvatske sektore putem vaučera prodali svih 800 ulaznica, nešto manje za Finsku. Dakle, postoji informacija da netko planira napraviti izgrede. Koliko je ozbiljna ne mogu sada reći, mi niti jednoj ne pristupamo olako. Suradnja s policijom je izvrsna, imamo veliki broj spottera koji će biti i u Skadru i u Finskoj. Za osiguranje se brinu i albanska i kosovska policija, svaki incident bi trebao biti sveden na minimum", dodao je Marković. 

Podsjetimo, zbog navijačkih nereda na utakmici Eura protiv Češke, Hrvatska je kažnjena sa 100.000 eura i dvije domaće utakmice pred praznim tribinama. Prva od njih, ona protiv Turske, već je odrađena, a Vatreni podršku neće imati još protiv Islanda. Ako se pita naše navijače, neće je imati do kraja kvalifikacija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo