TRESE SE SPLIT / 'Pustite Perišića da ode, vjerujem da ne bi bilo problema'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'Je li Perišić netko koga vidite dosta godina u momčadi? Nije… To je samo jedno tijelo za otići i na njegovo mjesto da dođe netko tko je potrebniji momčadi'

13.7.2023.
9:19
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Novi menadžer Tottenhama Ange Postecoglou više ne računa na Ivana Perišića. To je dobra vijest za sve navijače Hajduka i, čini se, i finalna. Teamtalk piše kako u momčadi postoje igrači koji su višak, a među njima je i hrvatski elitni reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAPETAN ENGLESKE /

Harry Kane napokon napušta Tottenham? Europski velikani se 'trgaju' za sjajnog napadača

Image
KAPETAN ENGLESKE /

Harry Kane napokon napušta Tottenham? Europski velikani se 'trgaju' za sjajnog napadača

'Vjerujem da Ivan odlazi'

Očekuje se da će to biti naporan ljetni prozor za Spurse, s novim šefom Angeom Postecoglouom koji je već primio tri nova pojačanja, dok je klub također dogovorio Dejana Kulusevskog i Pedra Porra.

"Jedan od onih kojem će se zahvaliti ovog ljeta je i veteran krilni - branič Ivan Perišić", navodi Teamtalk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj 34-godišnjak je ušao u posljednju godinu svog ugovora i već je dao do znanja da želi otići, nakon što je ranije tijekom godine Conte dobio otkaz.

Di Marzio: 'Perišić je blizu Hajduka'

Novinar s legitimitetom Gianluca Di Marzio otkrio je ranije ovog mjeseca da je Hrvat blizu prijelaza u splitski Hajduk u svojoj domovini i da bi mogao raskinuti ugovor kako bi prisilno prošao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I bivši branič Tottenhama Alan Hutton podupire odlazak bivše zvijezde milanskog Intera.

Škot je za Football Insider rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Očito je (Ivan op.a) pazio na sebe u svojoj karijeri, to što još uvijek igra na ovoj razini u godinama u kojima je, pokazuje kakav je profesionalac. Mislim da kad bi Angeju netko došao i rekao da želi otići, da ne vidi svoju budućnost u klubu, mislim da bi mu rekao nema problema i pustio ga. Ange nije tip koji će nekog moliti za ostanak u klubu", rekao je Alan Hutton, za kojeg se navodi da obnavlja nogometnu momčad.

"Je li Perišić netko koga vidite dosta godina u momčadi? Nije… To je samo jedno tijelo za otići i na njegovo mjesto da dođe netko tko je potrebniji momčadi. Stoga ne mislim da bi mu stao na put."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham ima zamjenu za Perišića

Ako i kada Perišić ode, Spursi već imaju spremnu zamjenu na lijevoj strani obrane u obliku Destinyja Udogieja.

Talijan je zapravo potpisan prošlog ljeta, ali je prošlu sezonu proveo na posudbi u Udineseu, gdje je uživao u još jednoj iznimno impresivnoj kampanji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon MMA spektakla godine u zagrebačkog Areni, Fight Nation Championship po drugi put odlazi izvan granica Republike Hrvatske i to opet u Bosnu i Hercegovinu. Finale četvrte sezone ‘Armagedon Jamnica Pro Sport’ MMA lige očekuje nas u subotu, 22. srpnja, s početkom u 20 sati u Kulturno-sportskom centru Bugojno, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo