KAKVA IRONIJA / Ako suspenzija ruskih klubova potraje do početka sljedeće sezone, Ukrajinci će dobiti izravno mjesto u Ligi prvaka

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

FIFa i UEFA u ponedjeljak su suspendirali ruske klubove iz svih natjecanja

28.2.2022.
21:07
Profimedia
VOYO logo

Ruska nogometna reprezentacija je izbačena iz doigravanja za Svjetsko prvenstvo 2022, u ponedjeljak je objavila FIFA.Suspenziju reprezentacija i ruskih klubova "do daljnjega" kao reakciju na invaziju Ukrajine, FIFA je objavila u zajedničkom priopćenju s UEFA-om.

Image
SAMO IM OVO PREOSTAJE /

Rusi spremili odgovor na suspenziju UEFA-e i FIFA-e, evo kakav će potez povući

Iz Europske lige je isključen moskovski Spartak, posljednji preostali ruski klub u europskim kupovima. Njemački RB Leipzig se tako bez borbe plasirao u četvrtfinale Europske lige. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometni stručnjak Tomislav Golban nakon te odluke je objavio zanimljivu Informaciju - ako suspenzija Rusije potraje do početka sljedeće sezone, onda će izravno mjesto u Ligi prvaka dobiti ukrajinski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate li tko će dobiti izravno mjesto u Ligi prvaka ako suspenzija Rusije potraje do početka sljedeće sezone? Ukrajina", napisao je Golban pa objavio tablicu nacionalnog renkinga europskih zemalja koji će se koristiti za sljedeću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo