'Ako je ovo istina, onda je sve otišlo kvragu!'

'Znao sam da će mi zamjeriti jer sam spomenuo da je svojedobno postojao splitski sudački lobi. Pa zar nije lobi ako je na listi prvoligaških sudaca njih pet iz Splita?

17.12.2011.
0:17
VOYO logo

Mateo Beusan, nekadašnji sudac, kontrolor, delegat i još uvijek 'Oko sokolovo' koje analizira suđenje na Fifinu futsal turniru u Sloveniji, doznao je sve što se događa u našem nogometu, pogotovo oko sudaca.

"Čitao sam to što je Jedvaj rekao i najradije ne bih ništa komentirao. Uostalom, došao je među suce dvije, tri godine nakon što sam ja iz suđenja otišao. To što sad govori je ludilo, ako je doista bilo tako, onda je sve otišlo k vragu", bila je prva reakcija bivšeg suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njegov račun primjedbe su stavili suci Splitsko-dalmatinske županije.

"Znao sam da će mi zamjeriti jer sam spomenuo da je svojedobno postojao splitski sudački lobi. Pa zar nije lobi ako je na listi prvoligaških sudaca njih pet iz Splita? Kao što su sad petorica iz jedne druge županije (osječke, nap. a.). No, neću komentirati to što sad pričaju Splićani, njihovo je pravo da kažu i misle što hoće", kaže 'Oko sokolovo'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ime Matea Beusana sad se spominje u kombinacijama za novog šefa sudačke komisije HNS-a.

"Čuo sam, ali ne. Imat ću 1. ožujka 40 godina u suđenju i više nemam volje. Vrijeme je za mlade, ja mogu pomoći u analizama i seminarima. Želio bih odraditi ugovor za 'Oko sokolovo' još na Euru", zaključio je bivši sudac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo