UZBUDLJIVE UTAKMICE / Ajaxova agonija se nastavlja, Stanišić sjajan u slavlju Leverkusena

Image
Foto: Profimedia

Liverpool je poražen 3-2 na gostovanju u Toulouseu, dok je porazom 0-2 od Brightona nastavljena Ajaxova agonija

9.11.2023.
22:07
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Liverpoola poraženi su s 3-2 na gostovanju u Toulouseu i tako su izgubili prve bodove u ovoj sezoni Europske lige, dok je porazom 0-2 na domaćem terenu od Brightona nastavljena Ajaxova agonija. 

Image
UZDIGNUTA GLAVA /

Zrinjski nije mogao protiv Legie: Plemići poraženi u Poljskoj

Image
UZDIGNUTA GLAVA /

Zrinjski nije mogao protiv Legie: Plemići poraženi u Poljskoj

Ansu Fati je bio strijelac u 15. minuti i asistent Adingri u 53. minuti za pobjedu engleskog premierligaša na Johan Cruijff Areni u Amsterdamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip Šutalo je odigrao cijelu utakmicu za "Kopljanike", a Borna Sosa je ušao u igru u 57. minuti.

Brighton je privremeno sa sedam bodova izbio na vrh ljestvice skupine B, a Ajax je s dva boda na dnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini E Toulouse je pred svojim navijačima iznenadio Liverpool svladavši ga s 3-2. Donnum (36), Dallinga (58) i Magri (76) bili su strijelci za francusku momčad, dok je Liverpoolov prvi pogodak bio autogol Casseresa (74), a konačnih 3-2 postavio je Diogo Jota (89). Liverpoolu je duboko u sučevom dodatku poništen pogodak za 3-3, zbog igranja rukom.

Liverpool je i dalje prvi s devet bodova, a Toulouse se probio na drugo mjesto sa sedam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici u skupini E LASK je u Linzu svladao Royale Union SG s 3-0, a Marin Ljubičić je za domaću momčad igrao od 75. minute.

U skupini H je vodeća momčad njemačke Bundeslige praktično osigurala plasman u osminu finala pobjedom 1-0 na gostovanju kod Qarabaga. Bayeru je četvrtu pobjedu u isto toliko nastupa donio Boniface pogotkom iz kaznenog udarca u sučevom dodatku (90+4) na kraju dvoboja. Josip Stanišić je za momčad iz Leverkusena odigrao cijelu utakmicu i bio među najboljima na terenu. Qarabag je sa šest bodova na drugom mjestu i borit će se za plasman u šesnaestinu finala s Moldeom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini F Rennes je došao do treće pobjede svladavši pred svojim navijačima Panathianikos s 3-1. Reder (9), Ibrahim Salah (65) i Blas (70-11m) su bili strijelci za Francuze, a jedini pogodak za Grke postigao je Ioannidis (34-11m). Tin Jedvaj je za atensku momčad odigrao cijelu utakmicu.

U istoj skupini Villarreal je svladao Maccabi Haifu s 2-1 na neutralnom terenu na Cipru. Izraelska momčad je vodila pogotkom Secka do pred kraj utakmice, a onda su Baena (83) i Sorloth (87) donijeli preokret. Lorenco Šimić je odigrao cijelu utakmicu za Maccabi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rennes je vodeći s devet bodova, a Villarreal ih ima šest, ali uz utakmicu manje. Panathianikos je treći s četiri boda, a Maccabi ima jedan iz tri nastupa.

KSW 88 GLEDAJTE NA PLATFORMI VOYO U SUBOTU OD 20 SATI

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo