ABRAMOVIČ PRIPREMIO VRTOGLAVI IZNOS: / Chelsea nakon razočaravajuće sezone dovodi jednog od najpoželjnijih igrača Europe

Image
Foto: AFP

Roman Abramović, otkad je kupio klub, nikad ovoliko nije potrošio na igrača

22.5.2018.
14:48
AFP
VOYO logo

Chelsea će ovog ljeta pokušati u svoje redove dovesti poljskog napadača Roberta Lewandowskog i on im je prvi prioritet prijelaznog roka nakon razočaravajuće sezone.

OTKRIVENO ZAŠTO ABRAMOVIČ NIJE BIO NA FINALU FA CUPA: ‘To se događa zbog tajnovitih razloga’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub iz Londona sljedeće sezone neće nastupati u Ligi prvaka jer su u engleskoj Premier ligi završili tek na petom mjestu, a uzroke toga vide baš u neefikasnosti napada. Poljaka su povezivali s Real Madridom, ali The Telegraph donosi kako će Roman Abramovič duboko posegnuti u džep te je spreman platiti više od 100 milijuna funti za 29-godišnjeg napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To znači kako su u klubu odustali od Alvara Morate koji nije zadovoljio čelnike nakon odlaska Diega Coste. Već je u siječnju došao i Olivier Giroud iz Arsenala, ali traži se zvučnije ime.

Inače, baš je Morata najskuplji igrač Chelseaja ikad. Za njega je londonski klub platio Real Madridu oko 60 milijuna funti. Iza njega su Fernandno Torres koji je stigao iz Liverpoola za 53 milijuna funti, a treći je Andrij Ševčenko plaćen Milanu 40 milijuna funti u sezoni 2006/2007.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo