'A ne, nema šanse da igram u Splitu!'

'Hrvatska je u Tbilisiju jednostavno imala loš dan kakve ima svaka momčad. Pa devet nam je igrača posve podbacilo!', naglasio je napadač koji je jako nedostajao Slavenu Bilić.

1.4.2011.
12:02
VOYO logo

Možda bi u Tbilisiju sve bilo lakše i bezbolnije da je Slaven Bilić mogao računati na Ivicu Olića, koji je 2010. u kvalifikacijama bio glavno napadačko rješenje. Nažalost, napadač Bayerna je još u studenom prošle godine zbog ozljede koljena završio na operacijskom stolu i time okončao sezonu.

Doduše, pojavile su se informacije da bi 'komandos' Olić već u svibnju mogao početi trenirati punom snagom, a samim time su 'oživjele' i nade u njegov nastup protiv Gruzije na poljudskom stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A ne, nema šanse da igram protiv Gruzije. Liječnici su mi rekli da ću tek potkraj sezone početi trenirati punom snagom. Mogao bih doći na okupljanje reprezentacije i trenirati s momcima, što će mi dobro doći, ali neću igrati", odbacio je Ola bilo kakve špekulacije i prenio svoje dojmove o onome što je vidio u Tbilisiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poraz u Gruziji doista me iznenadio, šokirao. Čuo sam se gotovo sa svima nakon utakmice, no bilo im je svima toliko teško da ih nisam još ja htio dugo umarati pričom i ispitivanjem zašto i kako. To jednostavno treba što prije zaboraviti, naučiti nešto iz poraza i nadoknaditi bodove. Čuo sam i kritike poslije, ali nije bilo nekih taktičkih ili drugih pogrešaka, nego jednostavno loš dan kakve ima svaka momčad. Pa devet nam je igrača posve podbacilo", zaključio je Olić.

Vezani članci:

arti-201103300780006 arti-201103290382006 arti-201103290826006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo