KOVAČ OBJASNIO POTEZ KOJI JE ZBUNIO SVE U NJEMAČKOJ: / Zvijezda Bayerna odmah poslala poruku Hrvatu

Image
Foto: Profimedia, AFP

Dao mu je priliku unatoč iskusnijoj konkurenciji na klupi

16.9.2019.
10:44
Profimedia, AFP
VOYO logo

U derbiju 4. kola njemačkog nogometnog prvenstva RB Leipzig i Bayern su igrali 1-1 (1-1). Gosti iz Münchena poveli su već u 3. minuti nakon što je Müller odlično proigrao Lewandowskog, a na 1-1 poravnao je Forsberg iz kaznenog udarca u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena nakon što je Hernadez prekršajem zaustavio Poulsena u svom 16-ercu.

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač ostavio je aktualnog hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića na klupi, dok je PhilippeCoutinho ušao u igru u 88. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvalan treneru

Međutim, priliku je od 62. minute dobio 18-godišnji AlphonsoDavies. Ušao je on tada umjesto Gnabryja, a Kovač nije mogao izbjeći pitanje zašto je njega ubacio u igru umjesto Vatrenog ili Brazilca.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

FOTOMONTAGE: Ivan PERISIC apparently before changing to FC Bayern Munich.


Ivan PERISIC (CRO) with Red White hair color, flag, flag, eighth-finals, match M39, Croatia (CRO) - Portugal (POR) 0: 1 n / a, on 25.06.2016 in Lens. Football European Championship 2016 in France from 10.06. - 10.07.2016. | Usage worldwide, Image: 464036249, License: Rights-managed, Restrictions: GERMANY OUT, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

"Phonzie je jako brz, a Mukiele je radio ogroman pritisak na toj strani pa smo željeli uvesti nekoga tko bi se mogao nositi s njegovom brzinom. Ne samo defanzivno. Željeli smo s njim pojačati i napad“, rekao je Kovač za Sport 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O njegovoj odluci i povjerenju koje mu je bivši hrvatski izbornik iskazao očitovao se i Davies.

"Osjećam se dobro i sretan sam što mi je trener pružio priliku, ali nisam bio iznenađen. Budući planovi? Ne razmišljam toliko daleko. Želim ići korak po korak, ali sam jako sretan što trener nešto vidi u meni i pruža mi prilike", poručio je Kanađanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo