neočekivan obrat u kölnu / Njemački mediji slave, ostatak u čudu: 'Brazil je kreirao najveću rukometnu senzaciju!'

Image
Foto: AP Images

Nakon pobjede nad europskim prvacima, uslijedio je poraz protiv takoreći, pomalo egzotične nacije što se rukometa tiče, što je šokiralo i svjetske medije

20.1.2019.
21:46
AP Images
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija u prvoj je utakmici druge faze SP-a upisala šokantan poraz od Brazila.

Nakon pobjede nad europskim prvacima, uslijedio je poraz protiv takoreći, pomalo egzotične nacije što se rukometa tiče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakvim ishodom iznenađena je i većina svjetskih sportskih medija.

Nijemci su redom na svojim portalima istaknuli da je to sjajna vijest za njihovu reprezentaciju, pa tako Bildu na naslovnici stoji "Odlično za Njemačku, Hrvatska pala protiv Brazila". Der Spiegel pak piše: "Brazil iznenadio Hrvatsku na zadovoljstvo naše reprezentacije", a u tekstu Kickera stoji kako je Červarova momčad radila neuobičajeno puno grešaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski L'Equipe također slavi trijumf Brazilaca i ističe da će Francuskoj protiv Hrvatske u posljednjem kolu biti dovoljan i bod za polufinale u slučaju da Hrvatska sutra svlada domaćina Njemačku

Kao posljedica lošeg stanja njihove reprezentacije, Španjolci o rukometu danas gotovo da i ne izvještavaju. Marca napominje da je slavlje Brazila i Furiju ostavilo u kakvoj-takvoj poziciji da se nada završnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brazil je svojom obranom potpuno razoružao Hrvate. Njihova 5-1 obrana je bila spektakularna, do te mjere da čak ni Lino Červar, čovjek na glasu kao genij na klupi, nije znao naći odgovarajući forumulu", stoji u njihovom tekstu. 

Što se tiče susjeda, srpski Blic piše kako je Brazil šokirao Hrvatsku, dok Kurir na naslovnici donosi: "Brazilci su kreirali najveću rukometnu senzaciju na SP-u!"

Propustili ste utakmicu? Sve snimke utakmica možete besplatno pogledati u RTLplay digitalnoj videoteci

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo