psihološka borba na terenu / 'Nismo toliko glupi da mislimo kako smo već u finalu'

Image
Foto: AP

"U prvoj utakmici krenuli smo bojažljivo i to nam se ne smije ponoviti. Od početka moramo pokazati autoritet", poručio je Ancelotti.

28.4.2014.
21:12
AP
VOYO logo

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti ocijenio je kako u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka protiv Bayerna neće odlučivati taktika, već psiha.

"U prvoj utakmici krenuli smo bojažljivo i to nam se ne smije ponoviti. Od početka moramo pokazati autoritet. Naravno da će biti teško, igramo protiv velike momčadi, a dolazimo sa minimalnom prednošću. Nismo toliko glupi da mislimo kako smo već u finalu. Nije važno da li ćemo igrati u sistemu 4-4-2 ili 4-3-3, mislim da taktika sutra neće puno odlučivati, puno će važniji biti psihološki moment, i tko će biti psihološki jači", izjavio je Ancelotti u ponedjeljak, dan prije uzvrata u Muenchenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Može se dogoditi da prođemo u finale i da ne zabijemo, ali naš je cilj, kao i u svakoj utakmici, postizati golove. Bayern ima svoju nogometnu filozofiju i ne vjerujem da će je mijenjati. Ja preferiram brzu transformaciju i što kraći put do protivničkog gola", zaključio je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo