NAPUŠTA FRANCUSKU / Nikola Karabatić pronašao novi klub!

Image
Foto: AP

Jedan od najboljih rukometaša svijeta seli u Barcu iz Pays d'Aixa u koji se 'sklonio' nakon što je dobio otkaz u Montpellieru kada je otkriveno kako se kladio na poraz svoje momčadi u dvoboju francuskog prvenstva protiv Cessona.

4.6.2013.
16:40
AP
VOYO logo

BARCELONA - Francuski rukometaš NikolaKarabatić (29) potpisao je za Barcelonu ugovor na četiri godine, potvrdili su u katalonskom klubu.

Jedan od najboljih rukometaša svijeta seli u Barcu iz Pays d'Aixa u koji se 'sklonio' nakon što je dobio otkaz u Montpellieru kada je otkriveno kako se kladio na poraz svoje momčadi u dvoboju francuskog prvenstva protiv Cessona. Iako sam nije igrao u toj utakmici, protiv njega je podignuta optužnica za namještanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karabatić je za Montpellier igrao ukupno osam godina, od 2009. do 2013. te od 2000. do 2005, a igrao je i za Kiel. U klupskoj konkurenciji osvojio je dvije Lige prvaka - jednu s Montpellierom, a jednu s Kielom, četiri titule njemačkog prvaka i šest naslova prvaka Francuske.

U dresu francuske vrste osvojio je dvije zlatne olimpijske medalje (2008, 2012), svjetsko zlato (2009) i dvije bronce, te dva europska zlata (2010, 2006) i broncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo