MANDŽUKIĆ SE VRAĆA U BAYERN? / Kovač i Braco žele bivšeg Vatrenog i Olma, u napadaču vide rješenje dva velika problema

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski stručnjak traži pojačanja za iduću sezonu

10.7.2019.
9:13
Profimedia
VOYO logo

Malo tko bi pomislio da će se njemački gigant Bayern iz Münchena toliko mučiti da dovede velike zvijezde. Međutim, upravo se to događa ovog ljeta. Očito je prošlo vrijeme kada je trebalo samo nazvati određenog igrača i on bi odmah sjeo u avion i doletio u Bavarsku. Novci su učinili svoje, a njega u nogometu nikada nije bilo više. Teško se njemački klubovi mogu boriti s bogatašima iz engleske ili sa španjolskim divovima.

Brojni igrači

Bayern je započeo predsezonu, a u svlačionicu su stigla samo dva nova imena - Lucas Hernandez i BenjaminPavard. No, potrebno je pronaći zamjene za Arjena Robbena i Francka Riberyja. Spominju se Debmele iz Barcelone i Sane iz Cityja. No, za sada se po tom pitanu ništa ne događa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Nogometaši Dinama vratili se u Zagreb nakon pobjede nad Anderlechtom 05.10.2018., Zagreb, MZLZ dr. Franjo Tudjman - Igraci GNK Dinama vratili su se iz Belgije gdje su pobjedom nad Anderlechtom ubiljezili i drugu pobjedu u UEFA Europskoj ligi. Dani Olmo. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

U međuvremenu, procurila je nova lista želja sportskog direktora HasanaSalihamidžića. Na njoj su Hakim Ziyech, Yannick Carrasco, Steven Bergwijn, Leon Bailey, Marc Roca, ali i Dinamov veznjak DaniOlmo. Barem tako tvrdi Bild.

Isti pak navode da se u klubu raspravljalo oko povratka MarijaMandžukića, kojeg vide kao zamjenu RobertaLewandowskog i još jednu dodatnu opciju na krilnim pozicijama. Kao što je poznato upravo je zbog Poljaka (uz neslaganje s Guardiolom) Mandžukić i napustio Bayern 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo