NIJE ISTINA: / Perišićev agent demantirao ružnu glasinu o svome klijentu

Image
Foto: AFP
15.7.2015.
18:15
AFP
VOYO logo

Već je dulje vrijeme poznato da trener Intera Roberto Mancini želi Perišića u svojim redovima, a i sportski direktor Wolfsburga Klaus Allofs je ovaj tjedan potvrdio da je klub primio ponudu sa San Sira, ali financijski nezadovoljavajuću. I dok se traži kompromis na relaciji Italija - Njemačka, Martić ne skriva da njegov klijent želi u crno-plavi dres.

"Treba puno strpljenja"

"Mislim da se stvari neće riješiti tako brzo. Potrebno je puno strpljenja jer nije lako postići dogovor između klubova. Ne mogu puno govoriti o Interovoj ponudi i Wolfsburgovim zahtjevima, ali dogovor između kluba i igrača apsolutno nije problem. Nije preostalo gotovo ništa za definirati i neće trebati puno vremena za postizanje konačnog dogovora između Ivana i Intera", izjavio je Martić za FCInterNews.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što sam rekao, ostaje za vidjeti hoće li klubovi postići dogovor. Ako uspiju, Ivan dolazi u Inter, to je sigurno", dodao je agent.

"Veliki respekt prema klubu"

Za kraj je Martić demantirao glasine iz dijela medija kako Perišić pokušava prisiliti Wolfsburg da ga pusti na San Siro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ivanov ugovor je jasan, traje još dvije godine i to treba poštovati. Perišić osjeća veliki respekt prema klubu i nikad ne bi djelovao na negativan način."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo