a sad amerika! / Nije bilo lako navijačima, a ni rukometašima. No njihova utakmica bila je najgledanija emisija!

Rukometaši su protiv Egipta doživjeli jedan od najtežih poraza na otvaranju velikih natjecanja. No glavu gore, čeka ih nova utakmica, Kauboji nisu izgubili snagu

14.1.2023.
19:52
VOYO logo

Egipat je jučer poveo i nije prestao voditi.

Nismo se ni snašli, ključna utakmica i okršaj kakav nismo očekivali. Hrvatski reprezentativci borili su se, ali rezultat je šokirao i njih same.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak komentirao je nakon utakmice: "Obrana nije bila onakva kakvu znamo igrati, definitivno su nas raširili, igrali su pametno, strpljivo, ali mi nismo bili pravi, to je definitivno razlog zašto je devet razlike, fulali smo jako puno u napadu."

Isplivale su zato individualne kvalitete pa je tako Igor Karačić nosio je utakmicu na svojim leđima, zabio je četiri gola. Kaže - nije vrijeme za skrivanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo ovo priželjkivali, nismo ovo očekivali nikako, danas smo imali pravi vjetar u leđa od navijača ali nismo im vratili tom mjerom kao što su oni nas podržavali ali što reći, turnir ide dalje borit ćemo se svaku utakmicu do kraja, nadam se da ćemo pobijediti ove dvije", rekao je Karačić.

Image
FRESH START PODCAST /

Domagoj Duvnjak otkrio vidi li se kao trener nakon karijere: 'To je jedan jako težak posao'

Image
FRESH START PODCAST /

Domagoj Duvnjak otkrio vidi li se kao trener nakon karijere: 'To je jedan jako težak posao'

Ni reprezentativac Marin Šipić nije štedio kritike na račun loše utakmice: "Odigrali smo vjerojatno našu najlošiju utakmicu što smo mogli. Pogledajte tribine, pogledajte koliko ljudi dolazi, koliko je ljudima stalo do nas, do rezultata, do Hrvatske, mislim da ni najmanje ne zaslužuju da mi stanemo i ne idemo glavom kroz zid."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tražili su Kauboji i podršku s tribina. Mnogi su prošli pola Švedske kako bi bodrili naše reprezentativce.

Poručuju: "Nema predaje. Mi ćemo biti u nedjelju isto, moramo podržati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijač Goran Nikolić iz Jönköpinga u Švedskoj također poručuje: "Uvijek smo tu za Hrvatsku, znači, kad bije i kad tuku tako je kako je. Iskreno moglo je puno bolje, falilo je neke borbenosti tu još, ali nadamo se u idućim utakmicama da će biti puno bolje."

Navijač Željko Ladan ipak ima kritike: "Sikreno moglo je puno bolje, falilo je borbenosti, ali nadamo se da će u idućim utakmicama biti puno bolje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žustrina i emocije nisu izostale na RTL-u. "Meni je ovo razočaravajuće. Ne zato što smo izgubili, već zato što smo izgubili s devet razlike. Oni su nas razbili baš ono kao da smo se skupili prekjučer. Mislim žao mi je, jer ova utakmica, ova utakmica možda nosi sljedećih pet godina hrvatskog rukometa", rekao je i Goran Šprem, RTL-ov stručni sukomentator.

A uz ovu analizu, Goran Šprem se, koristeći najnoviju RTL-ovu tehnologiju teleportirao na teren i slikovito pokazao gdje su bili najveći problemi Hrvatske u dvoboju protiv Egipta. Tehnološka je to analiza još neviđena na ovim prostorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kaže se da je jutro uvijek pametnije. Sada slijedi borba za opstanak.Trebamo gledati sebe, napraviti dobru regeneraciju, dobar sastanak, razbistriti glave, raščistiti neke stvari, to je ključno. Sigurno da ćemo uvesti određene promjene", ne predaje se Hrvoje Horvat, izbornik rukometne reprezentacije.

Zato glavu gore jer još ništa nije gotovo - slijedi utakmica protiv Amerike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo