VATROMET GOLOVA / Ni ludi preokret nije pomogao Cityju

Image
Foto: Pixsell

Nogometaši Roberta Mancinija uspjeli su u samo 22 minute postići čka tri pogotka protiv portugalskog Sportinga, no to im u konačnici ipak nije bilo dovoljno za slavlje pred vlastitim navijačima.

15.3.2012.
23:27
Pixsell
VOYO logo

Španjolski nogometni prvoligaš Athletic Bilbao i portugalski Sporting iz Lisabona priredili su najveća iznenađenja u osmini finala Europske lige izbacivši engleske prvoligaše Manchester United i City iz daljnjeg natjecanja.

Englezi tako neće imati niti jednog predstavnika u četvrtfinalu Europske lige, dok će njihove boje u Ligi prvaka braniti tek Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sporting je u Lisabonu slavio protiv Manchester Cityja 1:0, a potom u uzvratu izgubio 2:3 i zbog više postignutih golova na gostovanjima ide dalje.

Portugalci su šokirali 'Etihad' nakon što su poveli 2:0 golovima Fernandeza u 34. minuti i Nizozemca Rickyja van Wolfswinkel sedam minuta kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sergio Agüero je smanjio u 60. minuti, Mario Balotelli je iz jedanaesterca u 75. minuti izjednačio, a domaćine je u vodstvo doveo Aguero u 82. minuti svojim drugom golom.

City je u preostalom vremenu lovio još jedan gol koji bio ga odveo u četvrtfinale, no nije uspio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo