ORLANDO OSTAO BEZ MAGIJE / Nezaustavljivi Bullsi gaze sve pred sobom

Image

Košarkaši Chicago Bullsa pobijedili su Orlando Magic 97:93 te tako slavili šesti put zaredom što im je najbolji ulazak u sezonu od 1996./1997.

7.1.2012.
10:51
VOYO logo

Chicago Bullsi su u petak ostvarili svoju šestu uzastopnu pobjedu svladavši u Amway centru Orlando Magic 97-83 te tako ubilježili najbolji početak sezone od 1996./1997.

Chicago sada vodi u Istočnoj konferenciji zahvaljujući sedam pobjeda i samo jednom porazu od početka sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Derrick Rose i Luol Deng predvodili su napad Chicaga sa 21 postignutim pogotkom svaki, Carlos Boozer je zabio 20, a Kyle Korver 18 koševa.

Rose je imao i deset asistencija, dok je Boozer ubilježio 13 skokova. Pobjedi je pridonijela činjenica i da je Chicago imao čak 57 posto realizacije trica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Magic je smanjio razliku od 17 koševa na samo tri šest minuta do kraja (80-77), ali onda su Bullsi zadržali Magic na samo jednom košu iz igre. Korver je zabio svoje dvije od ukupno pet trica za povećanje razlike i konačnu pobjedu.

Kod Magica je Dwight Howard zabio 14 od svojih 28 koševa u prvoj četvrtini te je tako Orlando držao blizu Bullsa, ali je onda Chicago preuzeo kontrolu nad igrom u drugoj četvrtini dok je Howard bio na klupi te je izgradio vodstvo od deset koševa u poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Howard, kojem je ovo 59. utakmica u karijeri s najmanje 25 postignutih pogodaka, upisao je i 15 skokova, dok je Jason Richardson dodao 17 koševa.

Los Angeles Lakersi su sinoć lako svladali Golden State Warriors 97-90, najviše zahvaljujući raspoloženom Kobeu Bryantu koji je zabio 39 koševa. Bryantu koji je imao i sedam asistencija ovo je treća uzastopna utakmica s više od 30 zabijenih koševa, iako igra s ozlijeđenom desnom šakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Washingtonu je Carmelo Anthony upisao 37 koševa i sedam skokova te tako pomogao New York Knicksima da izbjegnu treći uzastopni poraz i to od Washington Wizardsa.

Anthony je zabio tricu za pobjedu Knicksa 15 sekundi prije kraja i za konačan rezultat od 99-96 nakon što je preokrenuo situaciju: New York je nakon prve četvrtine gubio 32-18 i imao je čak zaostatak od 16 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anthonyju su pomogli i Amare Stoudemire sa 23 zabijena koša te Tyson Chandler sa 12 koševa i 15 skokova.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo