NEUGODNOSTI U VIP LOŽI / Nezadovoljni suđenjem navijači vrijeđali Michela Platinija

Image

"Platini ti si obično Juventusovo gov..", poručio je jedan navijač predsjedniku Uefe, ogorčen suđenjem na utakmici LP između Intera i Manchester Uniteda.

26.2.2009.
13:52
VOYO logo

Michel Platini, predsjednik Europske nogometne asocijacije, imao je jedinstveno, ali nimalo ugodno iskustvo na utakmici Intera i Manchester Uniteda. Na prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na San Siru Platini je bio specijalni gost milanskog kluba, no nakon što su domaći navijači i pobornici postali ogorčeni na suđenje španjolskog djelitelja pravde Luisa Medine Cantaleja, obrušili su se i na Francuza.

"Platini! Ti si obično Juventusovo gov... ", uzviknuo je jedan od pristalica Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Platini se nije osvrtao na takve komentare, stojički je podnio i uvrede da s jačinom svoje dužnosti želi izbaciti Inter iz Lige prvaka, te da je sam uvjetovao takvo, po domaćem mišljenju, loše suđenje. Premda je sam Platini mogao urgirati za kaznu, treba reći da je UEFA odbila disciplinsko ganjanje trenera Intera Josea Mourinha zbog vrijeđanja suca.

Tijekom blistave nogometne karijere Platini je igrao samo za tri momčadi. Počeo je Nancyju, potom je preselio u St. Etienne, a najveći ugled je stvorio igrajući za Juventus, u dresu kojeg je nastupao od 1982. do 1987. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo