LUDILO U JUŽNOJ AMERICI / Nevjerojatno: Redari potezali oružje na igrače!?

Image
Foto: 101greatgoals.com

Brazilski predstavnici po prvi su se put okitili titulom pobjednika Copa Sudamericane, no do nje su došli na nimalo ugodan, ali za Južnu Ameriku sasvim normalan način.

13.12.2012.
9:50
101greatgoals.com
VOYO logo

Nogometaši Sao Paula osvajači su ovosezonskog izdanja Copa Sudamericane, drugog po jačini južnoameričkog natjecanja u nogometu (ono što je na Starom kontinentu Europska liga). Brazilski predstavnici po prvi su se put okitili tom titulom, no do nje su došli na nimalo ugodan, ali za Južnu Ameriku sasvim normalan način.

Naime, nakon kraja prvog dijela igrači Sao Paula i argentinskog Tigrea potukli su se na terenu, a prije no što su otišli u svlačionicu intervenirati je morala i policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da tragikomična situacija bude još gora, argentinski nogometaši iz svlačionice nisu ni izašli pa su pobjeda i pokal Copa Sudamericane otišli u ruke Brazilcima (koji su i vodili 2:0).

Zanimljiv je i razlog zbog kojeg gosti nisu nastavili susret. Trener Tigrea NestorGorosito tvrdi da su pripadnici osiguranja tukli njegove izabranike za vrijeme poluvremena, a neki su otišli toliko daleko da su igračima prijetili pištoljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo