NEVJEROJATAN PODATAK – PA IMA LI TU PRAVDE? / Poirier nokautirao McGregora, ali je u odnosu na Irca zaradio mrvice

Image

McGregor je jedan od najplaćenijih UFC boraca

24.1.2021.
8:50
VOYO logo

Amerikanac DustinPoirier šokirao je MMA svijet i u drugoj rundi, nakon što je primio fine batine, u divljačkoj kontri prebio Conora McGregora i slavio prekidom. Međutim, izvan kaveza Irac je definitivni pobjednik ove borbe. Naime, McGregorova fiksna zarada od meča je pet milijuna dolara, dok je pobjedniku pripao 'samo' milijun. Kako piše Forbes gubitnik bi trebao u džep strpati još najmanje 20 od pay-per-view prihoda.

Irac je, inače, pola milijuna dolara prije same borbe donirao sredstva za američku dobrovoljnu organizaciju The Good Fight Foundation.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Max Holloway kaže da je najbolji boksač u diviziji. Svaka mu čast, ali pobijedio sam ga dvaput. Mislim da sam danas dobro boksao i s Conorom. Ulovio me par puta u kontri, znali smo koliko je tu opasan. Nekad imam tendenciju izgubiti kontrolu. Želim povrijediti suparnika, pa ulazima u situacije u kojima sam u nevolji. Znali smo da ima najbolji timing u diviziji, ali mene jednostavno nije briga”, poručio je Poirier nakon borne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razočaran sam sobom. Znam koliko sam truda uložio u pripreme za ovu borbu, ali nisam reagirao na pravi način kad je trebalo. Što je iduće za mene? Želim se boriti, ovo nije sport u kojem si možeš dozvoliti pauzu, ona se odmah osjeti. Nema mi druge”, rekao je McGregor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo