NEUTJEŠNI LOVREN STIŽE U ROVINJ: / 'Luki i Mateu nikada to neću zaboraviti. Brazil na Anfieldu? Želim igrati koliko god bio umoran'

Image
Foto: AFP

Branič u četvrtak stiže u reprezentativni kamp.

31.5.2018.
8:57
AFP
VOYO logo

Nakon razočaravajućeg poraza od Real Madrida u finalu Lige prvaka Dejan Lovren vratio se u Hrvatsku gdje je u Novalji otvorio je obiteljski hotel. Odlučio je tamo provesti nekoliko dana prije nego što se u četvrtak priključi reprezentaciji. Dan nakon poraza od Reala u razgovoru za HNTV progovorio je o sezoni i onome što ga čeka.

"Nadam se da ću biti psihički spreman nakon poraza u finalu Lige prvaka vratiti se u reprezentativni kamp. Poraz još uvijek boli. Još uvijek mi je čudan mi je osjećaj u želucu. Mislio sam da će mi biti lakše drugi dan, ali defintivno nije. Dok god sam živ osjećat ću žal. Nisam ispunio dječački san. Da sam osvojio trofej rekao bih da sam uspio u životu. To mi je bio cilj od malih nogu. Realu se potrefilo sve. Drago mi je da su Mateo u Luka uzeli trofej. Rekao sam im da im od srca čestitam. Makar im nikad neću zaboraviti", našalio se Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretan finalom, ali...

"Sretan sam što smo došli do finala, ali kad dođeš tkao blizu želiš uzeti trofej. Nije mi utjeha što sam odigrao dobru utakmicu. Više bih volio da sam dao dva autogola, a da smo uzeli trofej. Nije to neka utjeha. Moram se vratiti u normalu i spremiti se u sljedeća tri četiri dana i pripremiti se za reprezentaciju", dodao je.

"Klopp? Mogu samo pozitivno pričati o njemu. Od prvog dana je pokazao da vjeruje u mene makar i danas neki fanatici i ljudi koji pričaju o nogometu kažu da nisam dobar za Liverpool. Ali, on mi daje povjerenje od prvog dana i to mi jako puno znači", nastavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je umoran od sezone?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad trenutno jesam jer je drugi dan nakon utakmice. Dobro će mi doći ovih par dana. To mi je dovoljno za odmor prije repke", poručio je Lovren

"Nisam bio 2016. na Euru, ali sam bio 2014. u Brazilu. Poseban je to osjećaj kad istrčiš u dresu repke na travnjak. Možemo daleko dogurati, ali treba ići postepeno. Ne treba stvarati pritisak. Idemo utakmicu po utakmicu. Trenutno smo svi u super formi i svi smo zdravi. Prava smo ekipa izvan teren, ali trebamo pokazati to i na terenu", istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak na Anfield

"Brazil na Anfieldu? Bit će prekrasno. Želim barem poluvrijeme odigrati koliko god bio umoran. Ipak je to moj stadion i želim u drugačijem dresu ovaj put istrčati na njega", rekao je Lovren. Za kraj je progovorio o izborniku Zlatku Daliću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je na jednoj utakmici u Liverpoolu. Prekvalitetan je čovjek, uvijek je pozitivan, i kad su stvari loše nađe nešto pozitivno. Nadam se da će biti zadovoljan što smo svi zdravi, kazao je te je poslao poruku navijačima.

"U Rusiji očekujem veliku podršku. Obećavam da ćemo dati sve od sebe. Mi smo takvog karaktera. Grist ćemo do kraja. Nadam se da ćemo imati sreće i da ćemo proći skupinu", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo