NOVO POJAČANJE IZ MAKSIMIRA / Nesuđeni 'plavi 9' stigao na Kantridu

Image
Foto: HNK Rijeka

Kramarić je već peti igrač koji je tijekom 2013. godine otišao iz Dinama u Rijeku. Prije njega isto su učinili Mehmed Alispahić, Nikola Pokrivač, Ivan Tomečak i Ivan Krstanović.

31.8.2013.
16:56
HNK Rijeka
VOYO logo

RIJEKA - Sudionik ovosezonske Europske nogometne lige Rijeka u subotu je predstavila svoje najnovije pojačanje, dosadašnjeg napadača Dinama AndrejaKramarića (22) s kojim je potpisan ugovor na četiri godine.

Dinamo je prije šest dana Kramarića udaljio iz momčadi zbog "neprimjerenog medijskog istupa poslije utakmice u Koprivnici" jer je mladi napadač nakon 3-1 pobjede Dinama protiv Slavena Belupa u susretu 7. kola Prve HNL novinarima rekao kako je nezadovoljan vlastitom minutažom koju dobiva ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić je već peti igrač koji je tijekom 2013. godine otišao iz Dinama u Rijeku. Prije njega isto su učinili Mehmed Alispahić, Nikola Pokrivač, Ivan Tomečak i IvanKrstanović.

Prošlu je sezonu Kramarić proveo na posudbi u Lokomotivi za koju je postigao 15 prvenstvenih pogodaka, te s tim učinkom bio drugi strijelac lige i među najzaslužnijim igračima za osvajanje drugog mjesta na kraju prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo