PRONAŠLI GA U KONFUZNOM STANJU / Nestala legenda njemačkog nogometa

Image

Legenda njemačkog nogometa Gerd Müller nestao je iz vile Madruzzo u tri ujutro, a nakon što se nije vratio u dogledno vrijeme vodstvo Bayerna je pozvalo policiju.

20.7.2011.
16:24
VOYO logo

Legenda njemačkog nogometa i Bayerna Gerd Müller nestao je iz trening kampa druge momčadi Bayerna u talijanskom Trentu, a pronađen je 15 sati kasnije u konfuznom stanju.

65-godišnji Müller nestao je iz vile Madruzzo u tri ujutro, a nakon što se nije vratio u dogledno vrijeme vodstvo Bayerna je pozvalo policiju. Petnaest sati kasnije policija je pronašla dezorijentiranog čovjeka kako luta u glavnoj ulici Trenta za kojeg su kasnije utvrdili da se radi o jednom od najboljih njemačkih nogometaša svih vremena. Müllerova supruga Uschi odmah je doputovala u Italiju i vratila se s njim kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Müller , kojeg su zbog izuzetne efikasnosti nazvali 'Bombarder', jedan je od najboljih strijelaca svih vremena. U dresu njemačke reprezentacije je osvojio svjetski (1974.) i europski naslov (1972.), dok je s Bayernom četiri puta bio njemački prvak, a tri puta pobjednik Kupa prvaka.

Sedam puta je bio najbolji strijelac njemačkog prvenstva, a tijekom 15 godina igranja za Bayern zabio je 398 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo