VJEČNI DERBI / Neredi na najvećem srpskom derbiju

Image

Osamnaest osoba je uhićeno, a četiri su ozlijeđene u neredima prije i za vrijeme derbija Srpske lige u Beogradu između Zvezde i Partizana.

27.11.2011.
12:20
VOYO logo

U neredima koji su se dogodili prije i tijekom najvećeg srpskog derbija između Zvezde i Partizana uhićeno je osamnaest osoba.

Neredi su izbili na samom stadionu Marakana kada su navijači Partizana s južne tribine bakljama gađali gledatelje na istočnoj tribini, pa je intervenirala policija. Navijači Zvezde su na isteku prvog dijela zasuli bakljama ulaz u svlačionice, pa nogometaši Partizana nisu ni ušli u svlačionice, već su, unatoč hladnome vremenu, ostali na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Derbi je završio pobjedom Partizana s 2:0, a u prvom dijelu kod stanja 0:0 igrač Zvezde Evandro je promašio kazneni udarac. Zvezda koju trenira Robert Prosinečki sada zaostaje sedam bodova za vodećim Partizanom. Nakon utakmice skupina navijača Zvezde ušla je u prostorije uprave kluba tražeći ostavku predsjednika kluba Vladana Lukića. Neki srpski mediji javljaju da su se u svlačionici nogometaši Zvezde međusobno potukli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo