AFERA CLEYTON / 'Neprihvatljivo je da u 4 ujutro zujiš po gradu i dobiješ po tamburi'

Nakon analize Dinamovog poraza u Osijeku, stručni komentator RTL Lige Joško Jeličić osvrnuo se i na raskid ugovora maksimirskog kluba s Brazilcem Cleytonom.

1.4.2014.
9:04
VOYO logo

U petak su Dinamo i Cleyton potpisali sporazumni raskid ugovora kojim Brazilac više nije član hrvatskog prvaka. Izravni povod raskidu ugovora je Cleytonov raskalašeni izlazak u noći na četvrtak u jedan noćni zagrebački klub tijekom kojeg je prilično popio te na kraju dobio batina. Zbog puknute arkade propustio je trening.

Iako je stručni komentator RTL Lige Joško Jeličić, uz ogradu, pohvalno govorio o njegovom premijernom nastupu za zagrebački sastav u Puli na samom početku proljetnog dijela prvenstva, sada je bio vrlo kritičan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako sam ga pohvalio, ja sam se dužan ograditi jer sam ga gledao samo 45 minuta u Puli gdje je on pokazao niz kvaliteta. Naravno, vidjelo se da ima višak kilograma, da nema kontinuitet igranja. S obzirom na sve one karakteristike što smo čuli, među ostalima, od Roberta Prosinečkog da je vrhunski profesionalac, očekivao sam napredak. Definitivno da je momak već u godinama došao uzeti neku lovicu, malo se opustiti i vratiti se kući u Brazil. Znači, kriva procjena, meni je žao da je to tako ispalo, nadam se da je ispalo bezbolno za Dinamo. To je neka pouka za ubuduće", rekao je Jeličić.

Jesu li u Dinamu malo prenaglili s ovim potezom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mislim da su se prenaglili, apsolutno se slažem s tim potezom. U situaciji kad si dobro plaćen, onda minimalno što moraš ponuditi jest profesionalnost i moraš treningom doći do nekakve sportske spreme, ali da ti zujiš po gradu u 4 ujutro i da dobiješ po 'tamburi', to je neprihvatljivo", zaključio je stručni komentator RTL Lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo