STROJ ZA GOLOVE / Neponovljivi Messi s četiri komada ispratio Osasunu

Image
Foto: AP Images

Messi je zabio barem jedan gol u jedanaest uzastopnih utakmica, što nikome nije uspjelo, a ove sezone je u 21 kolu Primere postigao 33 pogotka.

28.1.2013.
7:07
AP Images
VOYO logo

BARCELONA - U dvoboju 21. kola Primere Barcelona je na Nou Campu slavila protiv Osasune s 5:1, a čak četiri zgoditka zabio je argentinski čarobnjak LeoMessi.

Messi je svoju seriju započeo u 11. minuti, Osasuna je preko Loea u 24. minuti izjednačila, da bi potom Messi (28pen, 56, 58), te Pedro (40) zapečatili sudbinu 18-plasirane momčadi lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatni Messi (25) oborio je i dva rekorda Primere s obzirom da sada ima ukupno 202 gola, pa je najmlađi igrač koji je u Španjolskoj postigao više od 200 zgoditaka. Također, Messi je zabio barem jedan gol u jedanaest uzastopnih utakmica, što također nikome nije uspjelo, a ove sezone je u 21 kolu Primere postigao 33 pogotka.

Barca opet ima 15 bodova više od Reala, koji je rano ujutro na Bernabeu slavio protiv Getafea s 4:0 uz tri zgoditka CristianaRonalda. Rayo Vallecano je pobijedio kod kuće s glatkih 3:0 protiv Betisa pogocima Pitija (4pen), AndrijeDelibašića (64) i JoseaCarlosa (82).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo