DULE LJUT NA NOLETA / Neoprezna izjava o Đokoviću digla Srbiju na noge!

Image
Foto: www.abaliga.com

'Napravio je kiks što je otišao na utakmicu 'crveno-belih'. Strašno sam navijao za njega, a odsad ću ipak malo manje', rekao je Dušan Vujošević i dodao kako je Đoković trebao nadići klupske okvire.

30.10.2012.
13:24
www.abaliga.com
VOYO logo

Srpska sportska javnost ostala je bez riječi nakon što je trener košarkaša Partizana DuškoVujošević zamjerio NovakuĐokoviću odlazak na utakmicu Crvene zvezde.

"Napravio je kiks što je otišao na utakmicu 'crveno-belih'. Strašno sam navijao za njega, a odsad ću ipak malo manje", rekao je Vujošević i dodao kako je Đoković trebao nadići klupske okvire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takav stav trenera Partizana naišao je na osudu srpske javnosti koja se boji da se navijači 'crno-belih' ne okrenu protiv najboljeg srpskog tenisača.

"Duško Vujošević je sramota za Partizan i Srbiju, i svakog normalnog Grobara. Za slabije upućene Vujošević je u svojoj karijeri bio trener Crvene zvezde. Danas je on sramota Partizana i Srbije!", napisao je na svom profil poznati TV komentator MilojkoPantić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko dana kasnije, Vujošević je ipak ublažio retoriku.

"Nastala je opasnost da se navijači okrenu protiv Noleta. Da se razumijemo, ja ga i dalje simpatiziram, emotivno pratim njegove mečeve, no kada je podržao Zvezdu, osjećao sam se povrijeđeno. Rekao sam da ga nakon toga manje simpatiziram, ne i da ga ne volim", ispravio se ubrzo Vujošević i optužio medije da su njegovu reakciju malo modificirali za potrebe nadolazećeg derbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo