Mršić odgovorio jeličiću / 'Nema deset Messija u ekipi: Uvijek ima jedan ili dva'

'Dobro, ali nema deset Messija u ekipi. Uvijek ima jedan ili dva', odgovorio je Mršić Jeličiću na upit zašto je zatvorio utakmicu.

25.11.2013.
8:16
VOYO logo

U Zagrebu su uzbudljivu utakmicu odigrali Hrvatski dragovoljac i Split, a završilo je bez pobjednika 2-2.  

Stanko, završilo je 2:2. Zadovoljni ili ne?

"Ako gledamo cijelu utakmicu, naravno da nisam zadovoljan. Imali smo puno više loptu u nogama, imali smo jako puno poluprilika i prilika koje su trebale završavati na drugi način, imali smo dva puta vodstvo i sigurno da jedna ekipa koja misli nešto više napraviti to trebala zadržati. Jednostavno nije nas htjelo, ali nadam se da će u drugim utakmicama biti puno bolje i da ćemo mi upisati pobjedu", kazao je trener Splita Stanko Mršić.

"Drago mi je da se Erceg vratio, s obzirom da je ovo prva njegova utakmica nakon dužeg vremena i dosta dobro je odigrao, trudio se i zabio taj lijep gol i dobio žuti karton. Inače, nisam ga htio vaditi, ali osjećao je nekakav umor. Da je on ostao možda bi bilo sasvim drugačije do kraja.

Joško, kako se tebi učinio Split?

"Kao i obično, Stanko ima svoju doktrinu. Oni su jako čvrsti iza lopte i imaju dosta dobru polukontru i kontru. Ono što ja osobno ne volim, a to ću Stanka pitati, je ta zamjena Ercega. Zatvaranje utakmice? Mislim da Split, s obzirom na kvalitetu svojih igrača, s obzirom na momčadsku kvalitetu, da bi trebao težiti tome da zabije treći gol. Ulazak Pehara i izlazak Ercega je apsolutno poremetio odnose na terenu. Dragovoljac je pritisnuo i zabio taj drugi gol. Znači, kazna je stigla. Tek kasnije je ušao Kvesić - po meni to je puno kvalitetnija opcija umjesto Ercega", kazao je stručni komentator RTL Lige Joško Jeličić.

"Dobro, ali nema deset Messija u ekipi. Uvijek ima jedan ili dva. U tom momentu je Aljoša već bio van svog onog trkačkog što je obavljao skoro cijelu utakmicu i onda sam išao na to da jednostavno probao zatvoriti, ne na način da budemo dolje na 16 metara nego negdje drugdje. Mi smo dobili taj gol iz prekida gdje je slabo ispucana lopta, ali u svakom slučaju sigurno da su morali i obrambeni igrači, a posebno vezni igrači biti tamo gdje su trebali biti, a to je kod onog voleja od Špehara", objasnio je Mršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo