Ovo nikada nitko neće dostići! Toliko je loše!

Sportaši tijekom svojih karijera ispisuju knjige rekorda koje generacijama iza njih daju motiv i guraju ih u želji da ih sruše. Međutim, postoje i neslavni rekordi sportaša.

7.11.2012.
9:02
VOYO logo

Najveći patnik u bejzbolu

Hughie Jennings je nekadašnji igrač bejzbola koji je u povijesti ostao upisan kao čovjek kojeg je najviše puta loptica pogodila u tijelo, a što neopisivo jako boli.

U trenutku kada je odlazio u igračku mirovinu, 1918. godine, bolan udarac je primio čak 287 puta. Na jednoj utakmici tri puta nije uspio izbjeći udarac, a samo 1896. godine je pogođen 51 put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najduža zatvorska kazna

Clifford Etienne je svoju amatersku boksačku karijeru započeo u zatvoru u kojem je trebao odslužiti kaznu od 40 godina zbog oružane pljačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na slobodu je pušten nakon deset godina te je započeo svoju profesionalnu boksačku karijeru, a u prvih 19 mečeva nije upisao niti jedan poraz, dok je 13 borbi završio nokautom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je naletio na Fres Oquenda i Mikea Tysona, a nakon tih poraza mu je karijera krenula nizbrdo. Ubrzo se ostavio boksa i vratio kriminalu pa je u ljeto 2005. godine krenuo u pljačku te u bijegu od policije ukrao automobil u kojem je bila obitelj.

Cijeli 'spektakl' je završio pucanjem u policiju nakon čega mu je sud odredio kaznu od 150 godina. Tako je postao sportaš s najvećom zatvorskom kaznom u povijesti i bit će čudo ako ga netko uspije nadmašiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše negativnih rekorda u NFL-u

Član Kuće slavnih Brett Favre je u svojoj karijeri ostvario cijeli niz pozitivnih, ali i negativnih rekorda. Imao je najviše izgubljenih lopti (166), krivih dodavanja (336), izgubio je najviše utakmica play-offa od svih quaterbackova (11) i ukupno je kažnjen 525 puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše izgubljenih boksačkih mečeva

Reggie Strickland je tijekom svoje boksačke karijere izgubio nevjerojatnih 276 borbi. Čovjek je jednostavno srljao u mečeve bez obzira na fizičku pripremu.

Ostalo je zapisano da se u jednom mjesecu borio čak devet puta te da je u samo četiri dana odradio tri borbe. Najopasnije mu se približio Peter Buckley, koji je u mirovinu otišao 2008. godine s 256 poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čovjek s najviše tehničkih pogrešaka

Košarkaš Rasheed Wallace je u mirovinu otišao sa 304 tehničke pogreške. Tijekom jedne sezone skupio ih je 41. Jedina osoba koja ih je skupila više od Wallacea je Jerry Sloan koji ih 'na računu' ima 413, ali tijekom igračke i trenerske karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbrži crveni karton

Nogometaš Lee Todd je u dresu Cross Farm Park Celtica zaradio najbrži crveni karton u povijesti, a za to su mu trebale samo dvije sekunde.

U susretu protiv Taunton East Reach Wanderersa je isključenje zaradio neposredno nakon što je sudac zviždaljkom označio početak susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jeb**e, ovo je stvarno bilo glasno", poručio je sucu koji ga je bez razmišljanja potjerao u svlačionicu, a igrač se nakon utakmice branio:

"Nisam ga psovao, ni njega niti ikoga drugog. Svatko bi to napravio na mom mjestu, pa skoro sam oglušio!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo