DRAMA NA PARKETU / NBA - Lakersi slavili nakon tri produžetka

Image

U Los Angelesu jučer je odigrana jedna od najuzbudljivijih utakmica ove sezone između Los Angeles Lakersa i Phoenix Sunsa. Nakon čak tri produžetka za koš su bili bolji Lakersi te slavili 139:137.

23.3.2011.
11:00
VOYO logo

Bila je to drama kakva se rijetko viđa na NBA parketima. Utakmica je trajala tri sata i 10 minuta, ukupno je postignuto 276 koševa, a gledatelji su mogli uživati u pravom spektaklu.

No u prvom poluvremenu se nije činilo da će ovo biti utakmica za pamćenje. Lakersi su imali 21 koš prednosti, igrali su sigurno i čvrsto i već se činilo kako će to biti još jedna njihova rutinska pobjeda. Ali gosti se nisu predali, i serijom 28:8 vratili su se u meč. Prednost Lakersa potpuno se istopila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom produžetku Lakersi su bili bliži pobjedi, no Lamar Odom je učinio prekršaj pri pokušaju Channinga Fryea da tricom izbori produžetak. Frye je realizirao tri slobodna bacanja za 121:121.

U drugom produžetku vidjeli smo obrnutu situaciju. Sunsi su imali prednost (130:128), a Lakersi zadnji napad. Pau Gasol je izborio dva slobodna bacanja, koja je realizirao za 130:130. U preostale dvije sekunde Phoenix nije uspio uputiti šut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećem produžetku probudio se Kobe Bryant postigavši 14 sekundi prije kraja utakmice odlučujući koš za vodstvo 139:135.

"Bila je ovo luda utakmica. Malo se odužila, no gledateljima smo ponudili dramu sa sretnim završetkom," kazao je Bryant koji je ostvario učinak sezone - 42 koša, 12 skokova i devet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakako je ovo bila utakmica za pamćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo