VATRENI UOČI ŠKOTSKE / 'Navikli smo na kritike, linč i negativnu atmosferu'

'Hrvatska nije prvi put u ovakvoj situaciji, prema tome, navikli smo i na medijske kritike i na linč i na negativnu atmosferu oko nas, ali ako želimo biti u Brazilu, onda svi moramo biti kao jedno, svi moramo biti skupa', rekao je Darijo Srna.

14.10.2013.
11:29
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je na posljednju kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo 2014. koju će odigrati u Glasgowu protiv Škotske.

Osim loših rezultata i negativne atmosfere, za Igora Štimca novi problemi. Čak 12 igrača ima žute kartone i prijeti im mogućnost ne igranja u dodatnim kvalifikacijama, no bez obzira na to, u Škotskoj nema kalkulacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svakom slučaju moramo težiti pobjedi zbog atmosfere i svega oko nas. U svlačionici je situacija homogena, normalna, uobičajena, rekao bih, a ovo što je oko reprezentacije rekao bih deja vu, uvijek isto", izjavio je hrvatski izbornik uoči puta u Glasgow.

Image
Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Pauzu zbog kartona odradio je i kapetan Darijo Srna, koji nije nastupio protiv Belgije, a kada je u pitanju reprezentacija, dodao je da su već navikli na ovakve teške trenutke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska nije prvi put u ovakvoj situaciji, prema tome, navikli smo i na medijske kritike i na linč i na negativnu atmosferu oko nas, ali ako želimo biti u Brazilu, onda svi moramo biti kao jedno, svi moramo biti skupa", naglasio je kapetan 'Vatrenih'.

Pobjedu protiv Škota priželjkuje i Stipe Pletikosa, jedan od najiskusniji reprezentativaca koji hrvatski dres nosi već 15 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da nam puno toga može donijeti, sigurno da nam može povratiti jedno samopouzdanje izgubljeno u očima javnosti i ne možemo reći da nismo poljuljani, međutim, mislim da nas sve skupa to može dodatno mobilizirati. Mislim da se probudio taj jedan inat u nama", rekao je Plete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo