PONAVLJANJE POVIJESTI / Navijači ponovno prekinuli utakmicu Dinama

Image

Ovaj put prekinuta je utakmica sa Steauom u Bad Bleibergu, a otkazana ona s Karntenom u srijedu. Loša vijest je i ozljeda Kovača.

6.7.2009.
5:57
VOYO logo

Povijest se ponovila. Dinamo se, zbog divljanja radikalne struje BBB-a, po treći put s priprema vraća ranije. Ovaj put huligani su prekinuli prijateljsku utakmicu Dinama i Steaue u 85. minuti u austrijskom Bad Bleibergu .

Prvo su "navijači" u teren ubacivali pirotehnička sredstva i kamenje. Zatim su preskočili ogradu igrališta i iza vratiju se međusobno potukli, utrčavali na teren, ukrali korner zastavicu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu je kod rezultata 1-0 za Steauu sudac prekinuo utakmicu u 85. minuti.  

Naravno, slijedom događaja organizator je odlučio otkazati preostalu utakmicu s Austrijom Karnten te se Dinamo u Zagreb vraća dan ranije, u srijedu. A čelnicima hrvatskog prvaka preostalo je jedino ponovno apelirati na institucije u Hrvatskoj da poduzmu konkretne korake kako bi se ovakvim događajima stalo na kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što će ostati bez jedne utakmice, Krunoslava Jurčića više je pogodila ozljeda Roberta Kovača.  On je u posljednjoj minuti prvog poluvremena prilikom jednog skoka ozlijedio gležanj te je iznesen s terena. Loša vijest za Dinamo i to samo devet dana uoči gostovanja u Erevanu protiv Pjunika u prvoj utakmici kvalifikacija Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo