SVE ZA ČAROBNI PAPIRIĆ /

Navijači kampirali za ulaznice protiv Reala

Image
Foto: welt.de

Nije precizirano koliko je ulaznica pušteno u prodaju, no svaki je navijač mogao kupiti samo dvije ulaznice, tako da su mnogi ostali praznih ruku.

16.4.2013.
20:26
welt.de
VOYO logo

Nekoliko stotina navijača Borussije Dortmund dvije noći je kampiralo kako bi kupilo preostale slobodne ulaznice za polufinalni ogled Lige prvaka protiv Real Madrida.

Nije precizirano koliko je ulaznica pušteno u prodaju, no svaki je navijač mogao kupiti samo dvije ulaznice, tako da su mnogi ostali praznih ruku. "Nismo se nadali tolikom interesu za ulaznice. Ovo nam je lekcija koja nas je naučila da više ne dajemo ulaznice u slobodnu prodaju," kazao je predsjednik kluba Hans-Joachim Watzke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od navijača koji se nakon dva dana čekanja domogao ulaznica nije skrivao oduševljenje. "Čekao sam ispred prodajnog mjesta od nedjelje. Borio sam se za njih dva dana, bilo je teško, ali se isplatilo," kazao je Daniel Schrader.

Borussija Dortmund igra na stadionu Westfalen koji prima 80.720 gledatelja i praktički svaku utakmicu je rasprodan do posljednjeg mjesta. Međutim, za Ligu prvaka kapacitet je smanjen na 65.000 mjesta jer Uefa ne dozvoljava stajaća mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva utakmica polufinala Lige prvaka između Borussije Dortmund i Real Madrida na rasporedu je 24. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo