Predao se policiji / Navijač Zenita u zatvoru zbog udaranja kapetana Dinama

Image
Foto: Jan-Philipp Strobel/DPA/PIXSELL

Navijač, koji je nasrnuo na Granata tijekom utakmice ruskog nogometnog prvenstva, predao se policiji te završio u zatvoru.

15.5.2014.
19:24
Jan-Philipp Strobel/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Navijač Zenita koji je u nedjelju šakom udario kapetana moskovskog Dinama Vladimira Granata za vrijeme derbija ruskog nogometnog prvenstva predao se policiji nakon čega je završio u zatvoru.

Sudar Zenita i Dynama u St Peterburgu prekinut je u 88. minuti pri vodstvu gostiju 4-2 kada su domaći navijači utrčali na travnjak, a 45-godišnji Aleksej Nesterov je pritom šakom udario kapetana moskovskog kluba. Policija je vrlo brzo vratila navijače na tribine, no sudac nije želio nastaviti susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesterov se nakon tri dana skrivanja odlučio predati policiji nakon čega je završio u zatvoru.

"Ruska policija me lovila kao da sam serijski ubojica. Zvao sam čelnike Dinama kako bi se ispričao zbog svog poteza, no nisu se željeli javiti," kazao je Nesterov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je registrirana rezultatom 3-0 za Dinamo, a Zenit je kažnjen sa 28.500 dolara. Klub iz St Peterburga je kažnjen i igranjem dviju utakmica pred praznim tribinama, a još tri bez gledatelja na tribini na kojoj se okupljaju najžešći navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo