INCIDENT NA STOTKI / Navijač staklenom bocom gađao Bolta i ekipu!

Image
Foto: AP

Vrhunac Igara u Londonu, finalna utrka na 100 metara, mogao je biti obilježen velikim skandalom da je jedan navijač bez mozga, jer kako ga drugačije etiketirati, bio malo precizniji. Odmah poslije utrke je uhićen, ali i prije uhićenja se nije dobro proveo.

6.8.2012.
9:28
AP
VOYO logo

Utrku o kojoj će se u ponedjeljak najviše pričati obilježio je i nimalo ugodni incident. Ne, nije se dogodilo ništa loše među samim protagonistima finala u kojem je Usain Bolt pokazao da je najbolji sprinter današnjice, obranivši naslov olimpijskog pobjednika iz Pekinga.

Krivac za incident je jedan gledatelj na Olimpijskom stadionu koji je uoči starta finalne trke na 100 metara u pravcu najbržih ljudi planete bacio - staklenu bocu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutak prije pucnja s tribine je doletjela prazna staklena boca koja je mogla uzrokovati veliku pomutnju i uništiti atletski vrhunac u Londonu.

Policija je nakon utrke uhitila gledatelja koji je bacio flašu prema finalistima na 'stotki', a čini se da nije baš najbolje proveo niti prije uhićenja. Naime, džudašica iz Nizozemske Edith Bosch, brončana u kategoriji do 70 kilograma, odmah je opalila pripitog navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo